AKP'li belediye "mekanın sahibi biziz" notuyla paylaştı... Vatandaşlar şoke oldu!

AKP'li belediye "mekanın sahibi biziz" notuyla paylaştı... Vatandaşlar şoke oldu!
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Uygulamalı Tarım ve Çiftçi Eğitim Merkezi (UTÇEM) projesinin inşa edileceği alanda gerçekleştirilen kenevir ekimi sosyal medyadan "mekanın sahibi biziz hafız" notuyla paylaşıldı.

GÜNBOYU - HABER MERKEZİ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Uygulamalı Tarım ve Çiftçi Eğitim Merkezi (UTÇEM) projesinin inşa edileceği alanda gerçekleştirilen kenevir ekimi sosyal medyadan "mekanın sahibi biziz hafız" notuyla paylaşılınca vatandaşların şaşırmasına neden oldu.

kenevir.jpg

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, kenevir yetiştirilmesinin yasallığı sorgulanırken, genç kullanıcıların esprili yorumları dikkat çekti. 

İşte o paylaşımlar: 

sakarya1.jpgsakarya2-001.jpgsakarya3.jpgsakarya4.jpg

'CUMHURBAŞKANIMIZ SAYISIZ FAYDASINDAN BAHSETMİŞTİ'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise yaptığı açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan alınan izin neticesinde ekimine başladıklarını belirterek "Sayın Cumhurbaşkanımızın Samsun’da gündeme getirdiği sayısız faydaya sahip olan keneviri inşallah Sakarya’mızda üreteceğiz. Kenevir ekimi ülkemizin önünü açacak bir proje olduğunu görerek bizde endüstriyel kenevir ekimini gerçekleştirdik. Ekimlerimizin bir kısmını yapmıştık. Şimdi de ekim çalışmalarına bizzat katıldım. 100 dekar alanda kenevir üreteceğiz. Kenevir ürünü ekimi ve hasadı kolay olmakla birlikte tarımdan sağlığa, inşaattan gıdaya, petrolden sanayiye, plastik ürünlerden tekstil ürünlerine kadar daha birçok sektörde kullanılabilen çok avantajlı milli bir hazinedir. İnşallah ekimini gerçekleştirdiğimiz endüstriyel kenevir ile hem ülkemiz hem de şehrimiz ekonomisine büyük katkı sunacağız" diye konuştu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar