AKP'li Belediye Başkanı: Trabzonspor'u dış mihraklar karıştırdı

AKP'li Belediye Başkanı: Trabzonspor'u dış mihraklar karıştırdı
Ünal Karaman ile yolların ayrılmasıyla hareketli günler geçiren Trabzonspor'a ilişkin açıklama yapan AKP'li Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, takımın dış mihraklar tarafından karıştırılmaya çalışıldığını ileri sürdü.

Trabzonspor'un Teknik Direktör Ünal Karaman ile yollarını ayırmasının yankıları sürüyor. Taraftarlar Karaman'ın takımdan ayrılmasının ardından kulüp yönetimine sert tepki gösterirken konuya ilişkin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'ndan ilginç bir açıklama geldi. 

Ünal Karaman'ın takımdan gönderilmesine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak arasındaki kavganın sebep olduğuna ilişkin haberlere tepki gösteren Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Albayrak'a yönelik düzenlenmeye çalışılan algı yönetiminin farkındayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz" dedi.

"DIŞ MİHRAKLAR" VURGUSU

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Zorluoğlu, açıklamasında dış mihrakların teknik direktör değişikliğinin siyasi bir karar olduğu şeklinde ahlak dışı haberler pompaladığını iddia etti.

Başkan Zorluoğlu'nun açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Trabzonspor'da teknik direktör değişikliği yaşandı.Tamamen Trabzonspor kulübü içinde bir değişikliği yaşandı. Bu ne ilk ne de son teknik direktör değişikliğidir.

Troll hesaplar Trabzonspor'un ekonomik bataktan düzlüğe çıkabilmesi için her şeyi yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan intikam alabilmek için bu durumu fırsat bildi.

Dış mihraklar trol hesaplardan kamuoyuna, teknik direktör değişikliğinin siyasi bir karar olduğu şeklinde ahlak dışı haberler pompalandı.Hedefleri şampiyonluğa giden Trabzonspor'u karıştırmak Trabzonspor'u bataklıktan kurtaran Bakan Albayrak'tan intikam almaktı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar