AKP'de kritik viraja girildi! Kimler kalacak, kimler gidecek

AKP'de kritik viraja girildi! Kimler kalacak, kimler gidecek
Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Mart ayında hem partide hem de kabinede önemli değişiklikler yaşanacağını yazdı.

Kabinede değişiklik yapılacağı ve bazı bakanlıkların ikiye ayrılacağı iddiaları dile getirilirken, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı Hande Fırat da 'kritik ay' başlıklı yazısında bu konuyu ele aldı.

"Mart ayına girdik, önemli gelişmelerin yaşanacağı, dikkat çekici başlangıçların yapılacağı bir ay" yorumunda bulunan Fırat'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"24 Mart kongre süreci: AK Parti içindeki kongre süreci ile hem parti yönetiminde hem de kabinede bazı değişiklikler olması bekleniyor. Ekonomi yönetiminde bir değişiklik olmayacağı söyleniyor. Bununla birlikte yükü fazla bazı bakanlıkların yapısının gözden geçirilebileceği belirtiliyor.

Sorunları çözme, yönetme ya da konuşma süreci: Dış politikada kritik maddelerden biri. İkili ilişkilerde sorunların çözülmesi, çözülmeyecek sorunların ise yönetilmesi hedefleniyor. Bu nedenle de kopan, yürümeyen ya da sorunlu olan ilişkilerin normalleşme süreçlerine evrilmesine hazırlık yapılıyor."

Fırat yazısında ayrıca hükümette, Suriye ile olası işbirliği alanlarının da konuşulduğunu belirtti.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar