AKP özcüsü Ömer Çelik'ten bomba yerel seçim açıklaması: 10 ilde çalışmalar tamamlandı

AKP özcüsü Ömer Çelik'ten bomba yerel seçim açıklaması: 10 ilde çalışmalar tamamlandı
AKP Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçim çalışmalarıyla ilgili bomba bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

AKP'DE YEREL SEÇİM HAZIRLIĞI

21 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi siyasi partiler hazırlıklarını hızlandırdı. AK Parti'nin özellikle İstanbul'daki adayının kim olacağı merak konusu olurken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten bir açıklama geldi.

"10 İLDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI"

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada, 10 ilde çalışmaların tamamlandığını, aday açıklama takviminde esneme olabileceğini söyledi.

Ömer Çelik'in açıklamaları şöyle:

"Aday belirleme süreci hala devam ediyor. Şu ana kadar 10 ilde çalışmalarımız tamamlandı Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Sakarya, Gaziantep, Malatya ve Trabzon görüşmeleri yapıldı. Diğer illerle de bu çalışmalar devam edecek. Buraya davet ediliyorlar ve istişare gerçekleşiyor. Teşkilatlarımız güçlü şekilde seçimlere hazırlanıyor. Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğini koruyacak şekilde temaslar sürüyor. Takvimde bir esneme olabilir. Açıklama ile ilgili bir revizyon yapabiliriz. AK Parti ile MHP arasında çözülmeyecek bir sorun yoktur. Cumhur İttifakı'nın diğer bileşenleri ile de Cumhurbaşkanımız görüştü. Bu görüşmeleri genel merkezimiz değerlendiriyor. Bizim açımızdan bu alanda sorun yok. Bizim açımızdan gayet verimli devam ediyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar