Akdeniz'de korku dolu anlar: Amatör balıkçı oltaya takılan köpekbalığıyla göz göze geldi!

Akdeniz'de korku dolu anlar: Amatör balıkçı oltaya takılan köpekbalığıyla göz göze geldi!
Antalya'da balık avlayan amatör balıkçı Ali Varol'un, denizden yaklaşık 200 metre açıkta oltasına 25 kilogram ağırlığında köpek balığı takıldı. Köpek balığını gören Varol, şaşkınlık yaşadı ancak misinayı koparan balık denizde kayboldu.

Almanca öğretmeni olan Ali Varol, boş zamanlarını teknesiyle amatör balıkçılık yapıyor. Kuzu balığı avlamak için Boğaz Mevkii Mendirek bölgesinden denize açıldı. Kısa bir süre sonra büyük bir balığın takıldığını fark etti ve Varol, heyecanla misinayı çekmeye başladı. Ancak balığı yaklaştıkça şaşırtıcı bir manzara ile karşılaştı. Varol'un oltasına, kuzu balığı yerine 25 kilogram ağırlığında bir köpek balığı takılmıştı.

aw162459-02.jpg

Amatör balıkçı, büyük bir heyecanla balığı çekmeye devam ederken, köpek balığıyla göz göze geldi. Köpekbalığı olduğunu gören Varol, misinayı gevşeterek serbest bıraktı ve köpek balığı denizin derinliklerine doğru kayboldu.

aw162459-07.jpg

Ali Varol, yaşadığı deneyimi "en büyük hobim olan balık tutma" olarak nitelendirdi. Kıyıda daha önce küçük köpek balığı yavrularına rastladığını belirten Varol, bu kez bu kadar büyük bir balıkla karşılaşmanın kendisi için bir ilk olduğunu söyledi.

aw162459-05.jpg

Varol, yanında bulunan küçük kızının da balık tutma maceralarında ona eşlik ettiğini ve köpek balığıyla ilgili unutulmaz bir tecrübe yaşadıklarını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar