Akbank'tan ekim ayında emekli promosyonuna dev zam: Kısa sürede başvurmayan yararlanamayacak

Akbank'tan ekim ayında emekli promosyonuna dev zam: Kısa sürede başvurmayan yararlanamayacak
Türkiye'nin en köklü bankaları arasında yer alan Akbank, ekim ayında emekli promosyonlarında büyük bir güncellemeye gitti. Bankadan yapılan açıklamaya göre 3 yıl boyunca emekli maaşını Akbank'tan alma sözü veren tüm emekliler, yeni promosyon tarifesinden faydalanabilecek.

EYT düzenlemesiyle birlikte Türkiye'de emekli vatandaşların sayısı 15 milyonunun üzerine çıkarken, bu kadar fazla emeklinin olması bankaları da birbiriyle kıyasıya bir promosyon rekabetine sokmuş durumda.

Ekim ayı itibarıyla birçok özel banka, emekli vatandaşlara yönelik promosyon kampanyalarında değişikliklere giderken, en dikkat çeken güncelleme ise Akbank'tan geldi.

Sabancı Holding'e bağlı olan Akbank, Türkiye'nin en köklü bankalarından biri durumunda. Dijital bankacılık uygulamalarında yaptığı atılımla birlikte Akbank, emekli müşteri sayısında da diğer özel bankaların önüne geçebilmek için çalışmalarına hız verdi ve promosyon ödemelerini iki katına çıkardı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yayımlanan ve kamu bankalarının referans aldığı promosyon ödemelerinin tam 2 katını müşterilerine sunan banka, aynı zamanda 2 bin liraya varan chip-para ile emekli vatandaşlara market, giyim, kırtasiye ve birçok sektörde harcayabileceği puan hediye etmekte.

12 BİN LİRAYA KADAR PROMOSYON ÖDENECEK

Bankanın internet sitesinden yapılan duyura göre, emekli müşterilere aldıkları maaş tutarına göre değişen ve 12 bin TL'ye varan promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

Bu ödemenin 2 bin TL'lik bölümü chip-para şeklinde aktarılırken, geriye kalan tutar ise nakit olarak hesaplara yansıtılacak. SSK, Bağ-Kur ya da Emekli Sandığı olduğuna bakılmaksızın tüm emekliler için Akbank tarafından yayımlanan promosyon tarifesi şu şekilde:

0 - 3.499 TL3.000 TL3.000 TL6.000 TL
3.500 TL - 7.499TL3.500 TL3.500 TL7.000 TL
7.500 TL - 9.9994.500 TL4.500 TL9.000 TL
10.000 TL ve üzeri5.000 TL5.000 TL10.000 TL

akbank2.jpg


SON BAŞVURU TARİHİ 31 EKİM

Yeni promosyon kampanyasının detaylarını açıklayan Akbank, söz konusu ödemelerin 31 Ekim'e kadar yapılacak başvurularla sınırlandırıldığını belirtirken, bu tarih sonrasında yapılacak ödemelerde değişikliğe gidilebilecek.

EMEKLİ PROMOSYONLARI NE ZAMAN YATACAK?

Akbank, dijital bankacılık alanında yaptığı atılımlar ile birçok işlemi, şubeye gitmeden online kanallar ile gerçekleştirebilme imkanı sunuyor. İnternet sitesinde yapılan açıklamada "Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz." ifadeleri ile emekli müşteriler için dijital kolaylıklar aktarılırken, söz konusu ödemeler bankaya müşteri olunmasını takip eden ilk maaş tarihi ile hesaplara aktarılacak.

Akbank tarafından yapılan açıklamada, EYT'lilerin de eksiksiz olarak promosyon tutarlarından faydalanabileceği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar