Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geldi: Benzinin yeni fiyatını görenler gözlerine inanamadı

Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geldi: Benzinin yeni fiyatını görenler gözlerine inanamadı
Son haftalarda akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından isyan eden vatandaşlara bir kötü haber de benzinden geldi. Bu gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına 1 lira 55 kuruşluk zam yapılırken, benzinin litre fiyatı 38 lira sınırına dayandı.

Temmuz ayında akaryakıt fiyatlarına yapılan rekor ÖTV zammının ardından benzin fiyatları rekor üstüne rekor kırarken, bu artışın ardından yeni zamlar yağmur hızıyla gelmeye devam ediyor.

BENZİN 2 AYDA YÜZDE 90,4 ZAMLANDI

Bu gece itibariyle benzinin litresine 1 lira 55 kuruşluk zam gelirken, son artışla birlikte benzinin litre fiyatı da 37 lira 71 kuruşa ulaşmış oldu. Yalnızca son 2 ayda yapılan artışlarla birlikte benzine yapılan zam oranı yüzde 90,4'e ulaşırken, otomobil sahipleri yeni fiyatlara adeta isyan etti.

Motorin grubunda herhangi bir zam ya da indirim haberi bulunmazken güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre İstanbul'da motorin litre fiyatı 38.34 liradan satılıyor. Seçimlerin ilk turu olan 14 Mayıs'ta İstanbul'da 19,81 TL olan benzinin litre fiyatı, kur ve vergi artışlarıyla birlikte 37,71 TL'ye yükseldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar