Aile hekimleri isyan etti! İkinci kez İşi bırakıyorlar..

Aile hekimleri isyan etti! İkinci kez İşi bırakıyorlar..
Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliği'ne tepki gösteren Aile Hekimliği çalışanları yarın bir kez daha iş bırakma eylemi gerçekleştirecek.

Aile hekimleri, 1 Temmuz’da uygulamaya konulan Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği’ni protesto etmek için yarın ikinci kez iş bırakacak.

"BU YÖNETMELİK HAKKA, HUKUKA AYKIRI"

Milli Gazete'de yer alan habere göre; Sendika Başkanı Dr. Gürsel Özer, yarın ikinci kez iş bırakma eylemine ilişkin, “Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliği aile hekimliğinde sonun başlangıcıdır. Bu yönetmelik bizim iş güvencemizi elimizden almıştır. Bu yönetmelik hakka, hukuka, uluslararası normlara tamamen aykırıdır. Yönetmelik geri çekilinceye kadar yolumuza devam edeceğiz” dedi.

YÖNETMELİK GERİ ÇEKİLENE DEK EYLEMLERİMİZ SÜRECEK

Aile hekimleri, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü önünde bir araya gelerek bir basın açıklaması da yapacak. Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası Başkanı Dr. Gürsel Özer, yönetmelik geri çekilmediği sürece eylemlerine devam edeceklerini belirterek, “Hiç kimsenin keyfiyetle işten çıkarma yetkisi yoktur. Biz bütün bunlara karşıyız. Bu yüzden meydanlardayız” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar