Ahmet Hakan, Fatih Portakal'ı yerden yere vurdu, Ersoy Dede'yi ise öve öve bitiremedi

Ahmet Hakan, Fatih Portakal'ı yerden yere vurdu, Ersoy Dede'yi ise öve öve bitiremedi
Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Ahmet Hakan, FOX TV'den ayrılan sevilen haber sunucusu Fatih Portakal'la ilgili değerlendirmede bulundu. Hakan, TRT'de ana haber sunacak Ersoy Dede'yi ise öve öve bitiremedi...

FOX TV'de 10 yıldır ana haber sunan Fatih Portakal'ın dün ayrıldığını açıklaması sosyal medyada büyük gündem oldu. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Fatih Portakal'la ilgili "Alanında rakipsiz kalmış olmanın semeresini bol bol yedi." ifadelerini kullandı.

Yazısında TRT'de ana haber sunacak olan Ersoy Dede'yi öven Hakan'ın yazısı şöyle:

MEDYATİK VAKALAR

- FATİH PORTAKAL: Emekliye ayrılmış. Hayırlı olsun. Güzel bir emeklilik geçirsin... Kişisel bir başarısı var mıydı? Elbette vardı! Ancak bu kişisel başarıda ülkenin içinde bulunduğu politik atmosferin payı çok yüksekti. Alanında rakipsiz kalmış olmanın semeresini bol bol yedi. Üstelik habercilik alanında çığır falan açarak değil, daha çok ahkâm keserek... Başarısı, bu çerçevede bir başarıydı yani.


- ERSOY DEDE: TRT ekranında ana haber sunma işini iyi başaracağına inanıyorum... Bunun için yeteneği var. Ekrana yakışıyor. Başarılı olur olmasına da... Bunun koşulları var: Mesela alabildiğine kuşatıcı olmak gibi... Mesela sosyal medyada laf alıp vermekten uzak durmak gibi... Mesela propagandist olmaya yanaşmamak gibi... Ayrıca böyle davranmasını gerektiren bir durum da söz konusu: TRT gibi bir platformda görev yapacak. Başarılar diliyorum kendisine.
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar