Ahmet Davutoğlu yine Sinan Ateş'i hatırlattı: Neden susuyorsunuz?

Ahmet Davutoğlu yine Sinan Ateş'i hatırlattı: Neden susuyorsunuz?
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, uğradığı suikast sonucu katledilen Sinan Ateş'i hatırlatan paylaşımlarına devam ediyor. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sessizliğine işaret ederek "Neden susuyorsunuz?" sorusunu sordu.

Selahattin Demirel / Günboyu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara’da sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucunda katledilen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş''le ilgili yaptığı hatırlatma paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Davutoğlu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, cinayetin aydınlatılamamış olmasına dikkat çekerek konuşması gerekenlere "Neden susuyorsunuz?" sorusunu yineledi.

"SUSKUNLUĞUNUZUN SEBEBİ NE"

Davutoğlu; Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve İçişleri Bakanı Soylu''nun konuyla ilgili sessizliğine tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

"Sinan Ateş öldürüleli, 16 hafta, 112 gün, 2 bin 688 saat geçti. Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hâlâ sessiz. Neden susuyorsunuz, nedir bu suskunluğunuzun sebebi? Şu bayram günü boynu bükük kalan iki yetimi görüp de rahatsız olmuyor musunuz? Siz sustukça ben sormaya devam edeceğim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar