Ahmet Davutoğlu, "Reis"in üzerini çizdi

Ahmet Davutoğlu, "Reis"in üzerini çizdi
Yeni parti kurma hazırlığında olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cuma akşamı Sakarya'da düzenlediği programda çalınan "Davutoğlu Ahmet Hoca" şarkısındaki detay dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma akşamı Ankara'da AKP'nin 18'inci kuruluş yıl dönümü kutlamalarında konuştuğu sırada, eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da Sakarya'da konuşma yapması gündemi oldukça meşgul etmişti.

Sakarya Yenihaber Gazetesi'nden Mustafa Ali Aykol, 'Davutoğlu'nun Sakarya Programında Gözlemlediklerim' başlığıyla kendi blog sayfasında paylaştığı yazıda Ahmet Davutoğlu'nun salona, başbakanlığı döneminde Ayna grubu tarafından bestelenen "Davutoğlu Ahmet Hoca"şarkısı ile giriş yaptığını ve şarkıda geçen, "Reisle girdi kol kola"sözlerinin kırpıldığını belirtti.

İşte Mustafa Ali Aykol'un yazısından ilgili kısım şöyle:

"Salonda kimlerin olup kimlerin olmadığını gözlemlemek için içeri girdikten sonra küçük bir tur attım. İlk gözüme çarpan kişi, geçmişte AK Parti'den Diyarbakır milletvekilliği yapmış olan Cuma İçten oldu. Eski AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, eski AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ve eski AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, eski AK Parti Manisa milletvekili Selçuk Özdağ diğer gördüğüm kişiler oldu.

Salon oldukça kalabalıktı. Boş masa ya da sandalye bulunmuyordu. Salonun büyük bir kısmı yaş olarak orta yaş ve üzeri erkeklerden oluşuyordu. Salondaki genç ve kadın sayısı oranladığımız zaman daha azdı. Ahmet Davutoğlu salona, başbakanlığı döneminde Ayna grubu tarafından bestelenen "Davutoğlu Ahmet Hoca" şarkısı ile giriş yaptı. Şarkıda dikkatimi çeken kısım "Reisle girdi kol kola" kısmının kırpılmış olmasıydı."

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar