Ağzında insan cesediyle sokakta dolaşan timsahı görenler şoke olmuştu! Kurbanın kimliği belli oldu

Ağzında insan cesediyle sokakta dolaşan timsahı görenler şoke olmuştu! Kurbanın kimliği belli oldu
ABD'de timsah dehşeti, dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Timsah'ın ağzında insan cesediyle sokakta dolaşmasının ardından, dehşetinin kurbanı 41 yaşındaki Sabrina Peckham olduğu ortaya çıktı.

Sözcü'nün aktardığına göre; 4 metrelik timsah, Florida'nın Largo bölgesinde evlerin bulunduğu sokakta ağzında cansız bir insan bedeniyle görülmüştü. Polis tarafından öldürülen timsahla birlikte ağzındaki cansız erkek bedeni de kanaldan çıkarılmıştı.

Timsahın parçaladığı kişinin uzun süredir evsiz olan Peckham olduğu belirlendi. Kadının olaydan 3 ay önce bölgede timsahların da bulunduğu göl alanına izinsiz girmekten gözaltına alındığı kaydedildi.

864751.jpg

Yetkililer kadının göldeki timsah tarafından öldürüldüğünü, daha sonra timsahın ağzında Peckham’ın kalıntılarıyla sokağa çıktığını düşünüyor. Timsahın kadının bedeninin bir kısmını da yediği ifade ediliyor.

Talihsiz kadının kesin ölüm nedeni otopsiden sonra belli olacak.

timsah.webp

Peckham’ın kızı sosyal medyada paylaştığı mesajda “Kimse bu şekilde ölmeyi hak etmez” ifadelerini kullandı. Breauna Dorris, annesinin bazı haber organlarının yazdığı gibi göldeki timsahlarla uğraşmadığını, muhtemelen diğer evsizlerle birlikte yaşadığı yere giderken timsahın saldırısına uğradığını kaydetti.

Bazı basın kuruluşları, hırsızlık suçlarından daha önce hüküm giyen kadının önceki yıllarda da timsahların olduğu alana izinsiz girdiğini yazmıştı.

864751.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar