Adıyaman'da konteyner yatakhanesinde yangın paniği

Adıyaman'da konteyner yatakhanesinde yangın paniği
Adıyaman’daki yatakhane yangın çıktı. Yatakhane yangınında 461 işçi yara almadan kurtuldu

Adıyaman’da yapılan kalıcı konutların bulunduğu bölgede, işçilerin konakladığı 3 katlı konteyner yatakhanesinde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sırasında yatakhanede bulunan 461 işçi, herhangi bir yara almadan kurtuldu.

Adıyaman merkez Karadağ Ormanlık alan yakınlarında devam eden kalıcı konut inşaatının bulunduğu alanda, 461 işçinin kaldığı 3 katlı konteyner yatakhanesinde yangın çıktı. Yangını fark eden işçiler, korku ve panik içerisinde yatakhaneden dışarı kaçarken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, sağlık ekibi ve jandarma ekipleri sevk edildi.

aw173216-05.jpg

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yoğun çaba sonucunda alevleri kontrol altına almayı başardı ve yangın söndürüldü. Olay yerine gelen Adıyaman Valisi Osman Varol, yangınla ilgili bilgi alarak incelemelerde bulundu. Vali Varol, yangının çatıdan kaynaklandığını belirtti ve işçilerin hızlı bir şekilde tahliye edildiğini ifade etti.

Vali Osman Varol, yaptığı açıklamada, "Üzücü bir yangın meydana geldi. Bir firmamızın yatakhane bölümünde çatıdan elektrikten kaynaklandığını düşündüğümüz, şu anda yapılacak incelemeler sonucunda kesinleşecek bir yangın başlangıcı oldu. Yatakhanelerde toplam 461 işçimiz kalıyor fakat yangının başlamasıyla beraber çok hızlı bir şekilde güvenli bir şekilde hepsi tahliye edildi. Şu an herhangi bir yaralı veya can kaybı söz konusu değil. Ayrıca işçilerimizin tamamı şantiye alanındaki diğer yatakhanelere yerleştirilmiş durumda. Yangın tamamen söndürüldü ve kontrol altına alındı, şu anda soğutma çalışmaları devam ediyor. Geçmiş olsun diyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar