'Adım adım iktidara az kaldı'

'Adım adım iktidara az kaldı'
İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz, İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanlığı Liderimizin İzinde AzKaldı 1'inci Dönem Eğitimleri kapsamında açıklamalarda bulundu.

Tolga ÖZDEMİR / GÜNBOYU- UŞAK

İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanlığı Liderimizin İzinde AzKaldı 1''inci Dönem Eğitimleri kapsamında İzmir İl başkanlığının ev sahipliğinde; İzmir, Manisa ve Uşak illerini ve ilçelerini kapsayan Liderin İzinde geliştirici eğitim programına katılaran İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz " Öncelikle programa katılım oranı ve vatandaşın yoğun ilgisinden memnuniyetini dile getirerek, Hem arkadaşlarımızla sohbet edip istişareler de bulunma fırsatı bulmak hem de İyi partimizi iktidara taşıyacak önemli bilgiler elde ettik. Az Kaldı.

Önümüzdeki ilk seçimde hedefimiz en yüksek oyu alarak iktidar olmak, bunun için gece, gündüz demeden çalışıyoruz ve bir yandan da aralıksız genel merkezimizin düzenlemiş olduğu eğitim programlarına katılıyoruz. 

Devletimizin bekâsı, milletimizin refahı için teşkilatlarımızın her bir bireyi yorulmadan, usanmadan büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışıyor. Öncelikle ev sahipliğinden ve misafirperverliklerinden dolayı İzmir İl başkanımız Hüsmen Kırkpınar ve yönetimine daha sonra bizleri bilgilendiren kıymetli hocalarımız, Hasan Sami Varınlı, Orkun Özeller ve Yüksel Korkmaz Beylere;
Partimiz ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar