Adana'da 9 kişinin yaralandığı korkunç kazanın görüntüleri çıktı: Yolcular sağa sola uçtu!

Adana'da 9 kişinin yaralandığı korkunç kazanın görüntüleri çıktı: Yolcular sağa sola uçtu!
Adana’da bir minibüs ile otomobilin çarpıştığı ve 9 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, dün saat 11.30 civarlarında Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Yüreğir Devlet Hastanesi Kavşağı'nda oldu. İddiaya göre, Erhan Gürbüz idaresindeki bir yolcu minibüsü ile Temel Arkan idaresindeki olan bir otomobil çarpışmıştı.

aw131105-01.jpg

YOLCULARIN SAĞA SOLA SAVRULDU

Gerçekleşen kazada, minibüsteki 7 yolcu ile otomobil sürücüsü Arkan ve yanındaki Seray Arkan yaralanmıştı. Bu feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında minibüs ile otomobilin çarpışmasının ardından yolcuların sağa sola savrulduğu, bir yolcunun ise sürücünün kucağına düştüğü kameralara yansıdı. Kaza anı ve sonrası minibüsteki yolcuların büyük bir panik yaşadığı görüldü.

aw131105-02.jpg

MİNİBÜS ŞOFÖRÜ SERBEST BIRAKILDI

Haber verilmesi üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi geldi. Araba sıkışan Seray Arkan ekipler tarafından çıkarılırken, 9 yaralı da ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Seray Arkan'ın durumunun ağır olduğu öğrenilmişti. Minibüs şoförü ise tedavisinden sonra gözaltına alınmış ve daha sonra serbest bırakılmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar