Adana Demirspor'un tek golle kazandığı maça Balotelli ve Montella kavgası damga vurdu

Adana Demirspor'un tek golle kazandığı maça Balotelli ve Montella kavgası damga vurdu
Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Adana Demirspor, Ümraniyespor’u konuk etti. Müsabaka, ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR

64. dakikada Avounuo’nun penaltı noktasına doğru yaptığı ortada Serkan Göksu''nun kafa vuruşu yandan auta çıktı.

67. dakikada Kartal’ın ceza yayından sağ ayağıyla sağ köşeye doğru yerden yaptığı vuruşta top kaleci Ertaç’ta kaldı.

78. dakikada Serkan''ın sağ kanattan ortasında Umut Nayir''in kafa vuruşu kaleci Ertaç’ta kaldı.

79. dakikada Ndiaye''nin pasında topla buluşan Onyekuru’nun ceza sahasına girerek yaptığı vuruşta kaleci Serkan topu kornere çeldi.

MAÇ BİTTİ BALOTELLİ VE MONTELLA BİRBİRİNE GİRDİ

Süper Lig''in 4. haftasında Adana Demirspor, sahasında Ümraniyespor''u 1-0 mağlup ederken, maçın bitiş düdüğünün ardından ev sahibi takımın İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella ile İtalyan golcüsü Mario Balotelli birbirinin üzerine yürüdü. Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 1-0 galip geldikleri Ümraniyespor maçının ardından, Balotelli ile yaşadıkları tartışmaya değinerek, “Kendisinden olan beklentilerimiz daha büyük. Orada adrenalin başka şeyler de söyletiyor ama benim için orada bitmiştir olay” dedi.


Spor Toto Süper Lig’in 4.haftasında evinde Ümraniyespor’u ağırlayan mavi-lacivertli ekip müsabakadan 1-0 galip ayrıldı. Maç sonu basın toplantısında konuşan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Bu galibiyet için çok mutlu olduğumu söylemeliyim. Büyük takımlar böyle maçları da kazanmalı. Zor bir maç olacağını, iyi pas yapan, kompakt bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Aslında çok iyi başladığımız bir oyundu. Sonrasında biraz kendimizi geri çektik ama birliktelik çok önemliydi. Çocuklarımızı tebrik etmek istiyorum” diye konuştu.
Balotelli ile maç sonu tartışmaları hakkında konuşan Montella, “Kendisinden olan beklentilerimiz daha büyük. Orada adrenalin başka şeyler de söyletiyor ama benim için orada bitmiştir olay” ifadelerini kullandı.


Stat: Yeni Adana

Hakemler: Kadir Sağlam xx, Ekrem Kan xx, Candaş Elbil xx
Adana Demirspor: Ertaç xx, Tayyip xx, Samet xx, Svensson xx, Rodrigues xx, Ndiaye xx, Bjarnason xx (Belhanda dk. 60 x), Akintola xx (Yusuf dk. 72 x), Stambouli xx (Gökhan dk. 59 x), Onyekuru xx (Yusuf dk. 81?), Dzyuba xx (Balotelli dk. 46 x)
Yedekler: Vedat, Abdurrahim, Assombalonga, İsmail, Berk
Teknik Direktör: Vincenzo Montella
Ümraniyespor: Serkan xx, Glumac xx, Allyson xx, Serkan xx (Del Valle dk. 83 ?), Lenjani xx, Oğuz xx, Mrsic xx (Kartal dk. 46 x), Avounou xx, Isaac xx, Metehan xx (Onur dk. 63 x), Bettaieb xx (Umut dk. 46 x)
Yedekler: Orkun, Mustafa, Yunus, Gheorge, Onur, Geraldo
Teknik Direktör: Recep Uçar
Gol: Rodrigues (dk. 6) (Adana Demirspor)
Sarı kartlar: Dzyuba, Rodrigues (Adana Demirspor), Mrsic, Glumac (Ümraniyespor)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar