Adalet Bakanı Tunç: Tüm partiler sandıklara sahip çıksın

Adalet Bakanı Tunç: Tüm partiler sandıklara sahip çıksın
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaklaşan yerel seçimler öncesi "Sandıklara sahip çıkacağız, tüm partiler sahip çıksın’ dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaklaşan yerel seçimler öncesinde AKP Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti ve sandıklara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Tunç, tüm partilerin hukukçularının görev alması çağrısında bulunarak, "Herkes kendi oyuna sahip çıksın ki millet iradesi en doğru bir şekilde tecelli etsin." ifadelerini kullandı.

bakan.jpg

Hakim ve savcı olabilmek için gereken süreci açıklayan Tunç, "Sınavı kazananların önce 3 yıl hakim ve savcı yardımcılığı yapması lazım. Eskiden iki yıl hakim savcı adaylığı yapılması gerekiyordu, şimdi artık 3 yıl hakim ve savcı yardımcılığı. Bunun da ilk uygulama merkezinin açılışını Bursa'mızda gerçekleştirdik." dedi.

Bursa'ya yapılan adliye yatırımlarını hatırlatan Tunç, yerel seçimlerin yaklaştığını belirterek, Cumhur İttifakı olarak Bursa'nın kazanmaya devam edeceğine inandığını ifade etti. Tunç, "Bursa'mıza kazandırdığımız sayısız hizmetler var. Hastane binaları, okul binaları, üniversiteler, şimdi hızlı tren projesi çalışması devam ediyor. Yatırımlar gerçekleşti Bursa'mız için ve sadece İstanbul ile Bursa arasındaki yollara, Bursa ile İzmir arasındaki yollara baktığımız zaman devasa yatırımlar." şeklinde konuştu.

Adalet Bakanı Tunç, yerel yönetimler ve hükümetin uyumlu bir şekilde çalışarak milletin doğru kararı vereceğine olan inancını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar