Acun Ilıcalı'ya hayranlığını dile getirmişti... Kaza sonrası yorumu gündem oldu!

Acun Ilıcalı'ya hayranlığını dile getirmişti... Kaza sonrası yorumu gündem oldu!
Nihat Hatipoğlu'nun sahur programında Acun Ilıcalı'ya hayranlığını itiraf eden genç, Ilıcalı'nın kaza geçirmesinin ardından yorumuyla herkesi şaşırttı.

ATV ekranlarında ramazan ayı boyunca yayınlanan Nihat Hatipoğlu'nun sunumunu yaptığı sahur programında herkesi şaşırtarak Acun Ilıcalı'ya olan hayranlığını dile getiren genç, Ilıcalı'nın geçirdiği trafik kazası sonrası yaptığı yorum ile sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Sahur programında Nihat Hatipoğlu'na soru sormak için mikrofonu eline alan genç, "Ben küçüklüğümden beri Türkiye'deki ünlü birini çok seviyorum. 10 yıldır bu programı izliyorum bu soru daha önce sorulmadı. Ona olan sevgimi ve onun için yaptıklarımı kalbinde hissetmesi için bir dua var mı? Bu kişi de Acun Ilıcalı, kalbinde beni hissetmesi için ne yapmam gerekiyor" diyerek herkesi şoke etmişti. 

Gelen soru karşısında birkaç saniye cevap veremeyen Hatipoğlu, "Allah Acun'a yardım etsin. Allah seni de hayırlı işlerle uğraşmanı nasip etsin. Delikanlımız, gencimiz, evladımız gönlünden geçeni söylüyor. Acun'u bir abi gibi seviyor" diyerek cevap vermişti. 

Acun Ilıcalı'nın ölümden döndüğü kazayı yapmasının ardından ise hayran genç, 2. Sayfa'nın Instagram sayfasındaki kaza haberinin altına yaptığı şu yorum ile sosyal medyanın gündemine oturdu: 

acun-ilicaliya-hayranligini-itira-5nya-jpg.jpg

"Defalarca dedim bir kere olsun benimle görüş Acun abi diye, o umursamadı. Ben de ona dedim ki 'Siz de ölümlüsünüz araya hep korumalar girdi sizi ölmeden bir kere olsun görmek istiyorum' dedim ama o hep umursamadı, ölmeyecekmiş gibi davrandı." 

Acun Ilıcalı'ya hayranlığını açıklamasının ardından uzun bir süre konuşulan genç, yaptığı bu yorum ile oldukça dikkat çekti. 

Acun Ilıcalı'nın yaptığı kaza: Acun Ilıcalı, 12 Ekim akşamı korkunç bir kaza geçirdi.O-6 otobanından evine doğru gittiği tahmin edilen Acun Ilıcalı, arka lastiğin parçalanması sonucu kontrolünü kaybetti. 

Bariyerlere çarparak zar zor durabildiği öğrenilen Acun Ilıcalı'nın lüks aracı kullanılamaz hale geldi. İlk gelen bilgilere göre ise ünlü isim, hava yastıklarının açılması sebebiyle kazayı yara almadan atlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar