Acun Ilıcalı Survivor yarışmacısına 'kansız' demişti! Serkay Tütüncü'den jet yanıt geldi

Acun Ilıcalı Survivor yarışmacısına 'kansız' demişti! Serkay Tütüncü'den jet yanıt geldi
Survivor'un yapımcısı Acun Ilıcalı, son olarak katıldığı bir programda isim vermeden bir Survivor yarışmacısından bahsetmiş ve 'kansız, nankör' ifadelerini kullanmıştı. Yarışmacının Serkay Tütüncü olduğu iddia edilirken, Tütüncü'den jet yanıt geldi.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı katıldığı bir programda yaptığı sert açıklamalarla gündeme geldi. Son olarak Youtube'da yayınlanan Nur Tuğba Namlı'nın programına konuk o Ilıcalı "'Survivor’a keşke almasaydım’ dediğiniz kimse var mı?" sorusuna "Nankör insan, kansız adam sevmem" yanıtını vermişti. Ünlü yapımcının bahsettiği kişinin ise şimdilerde oyunculuk yapan Serkay Tütüncü olduğu iddia edilmişti.


ÇOCUĞU BİZ ÜNLÜ YAPTIK, BİZİM SAYEMİZDE DİZİDE OYNUYOR

"Survivor'a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?" sorusuna yanıt veren Acun Ilıcalı, "Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor'ı soruyorlar 'Survivor'ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş dedi. Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim. Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem" ifadelerini kullandı.

SERKAY TÜTÜNCÜ OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Acun Ilıcalı'nın bahsettiği kişinin Survivor yarışmacılarından Serkay Tütüncü olduğu iddia edilmişti. İlgiyle izlenen yarışma sonrası TV8'de program yapan Tütüncü pek çok dizide yer almıştı. Tütüncü şimdi ise FOX TV'de yayımlanan Kirli Sepeti dizisinde başrol oynuyor.

TÜTÜNCÜ’DEN JET YANIT GELDİ

Ilıcalı’nın açıklamaları sonrası Serkay Tütüncü’den de jet yanıt geldi. Tütüncü, “Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun… Kanal sahibisin falan… Senin programına gelip varını yoğunluğu koyan yarışmacılara yarışmacına kansız diyorsun… Ne kadar ayıp yaptığın… Kansız değilim Acun abi…” şeklinde konuştu.

Sözlerine şu şekilde devam etti:

“Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim… Röportajım sonrası telefon konuşmamızı da gayet net hatırlıyorum… Nedenlerini sana güzel bir dille anlatmıştım ve birçoğunda haklı olabilirsin kaçırmış olabiliriz demiştin… Para Bende’yi de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim… Bilseydim o kadarını emin ol kabul etmezdim… Bunu da telefonda sana söylemiştim ama yine dinlememişsin belli ki… Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için… Ben hiçbir zaman onlardan olmadım. Kusuruma bakmayacaksın… Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum elemelere geldim seçildim Ve sonuna kadar da yarıştım ve bitti kariyerimi All Star şampiyonu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya gerçekten Survivor ile ilgili detayları girmeyeyim Bence iyice canınız sıkılmasın Hadi eyvallah…”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar