Acun Ilıcalı kimseye söyleyemediklerini Saba Tümer’e anlattı! Unutamadığı imam anısını açıkladı

Acun Ilıcalı kimseye söyleyemediklerini Saba Tümer’e anlattı! Unutamadığı imam anısını açıkladı
Saba Tümer'in "Kimseye Anlatmadıklarımı Anlatıyorum"a konuk olan özel hayatı ve iş hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Acun Ilıcalı, "Hayatım skandallarla geçti" diyerek ilginç bir anısını paylaştı. Acun Ilıcalı'nın Tv8'deki bir anısı, herkesi gülmekten kırıp geçirdi.

Saba Tümer'in YouTube'daki "Kimseye Anlatmadıklarımı Anlatıyorum" programı, kahkahalarla dolu bir başlangıç yaptı. İlk konuk ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı oldu. Ilıcalı, özel hayatı ve iş hayatına dair içten itiraflarda bulunarak dinleyicileri güldürdü. "Benim hayatım skandallarla dolu" diyen Ilıcalı, "Muhabbet ettiğim kişilerle tanışmıyorum bile, arkadaş zannedip üçüncü dakikada konuşuyorum. Ne tür olaylar yaşadım tanımadığım kişilerle konuşurken" şeklinde konuştu.

640xauto-001.webp

Ilıcalı, anısını şöyle anlattı:

"Bir gün, O Ses Türkiye'nin şampiyonu Hasan'ı bir statta gördüm. O Ses'in yıldızlarını yılbaşında sahneye çıkarma kararı almıştık. Milli maçı izlerken Hasan'a, 'Yılbaşında ne yapıyorsun?' diye sordum. 'Ne yapacağız?' dedi. Ben de, 'Sen şarkı söyleyeceksin, kimse senin yerini tutamaz' dedim. Sonra Esat geldi ve kiminle konuştuğumu sordu. Hasan'la konuştuğumu söyledim, ama uzaktan gösterdiğim kişinin Hasan olmadığını anladık. Konuştuğum kişinin, ramazanda bizim kanalda çıkan bir imam olduğunu söyledi."

yyp.jpg

Saba Tümer, Ilıcalı'nın bu hikayesine "İnanmıyorum sana" dedi. Ilıcalı da gülerek, "Hayatım skandallarla geçti" diyerek yanıt verdi.

18646900-728xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar