Abdurrahma Dilipak o isim üzerinden iktidarı sert eleştirdi: Adamın eli-kolu uzun...

Abdurrahma Dilipak o isim üzerinden iktidarı sert eleştirdi: Adamın eli-kolu uzun...
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında, isim vermeden, Sedat Peker’in, AKP MKYK üyesi ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Korkmaz Karaca ile ilgili iddiaları değerlendirdi.

Dilipak, "Bu tiplerin her kesimden dostları olur. Sahi onlar oralara nasıl girdi?" diye sorarak iktidara eleştiride bulundu.

Dilipak'ın bugünkü yazısının ilgili kısmı şöyle:

"Adamın biri diyor ki, şu kirli iş konusunda falan muhalif liderle kötü bir iş yaptılar. “Hurraaaa!” herkes saldırıyor. Ama o adam  kendilerinden bir hareketin tepe görevlerinden birine gelmişse suspus. Muhalif lider o kişinin düğününe katılmış. Tamam da, onun yerine gelen şimdiki lider de katılmış. O ilk haber kaynağı söylemiyor, ötekiler söylüyor. Adamın eli-kolu uzun herkesle kanka! O zaman düğününe katılan herkesi söyleyin. Ama bu defa da herkes herkesi tanıyabilir. Bir düğüne katılmak suç olabilir mi? Tamam, şahidlik özel bir arkadaşlık ifadesidir.

Bu tiplerin her kesimden dostları olur. Sahi onlar oralara nasıl girdi? Onlara tavassut edenler kimler. O kişiler orada uslu durdular mı yoksa icrai faaliyete devam ettiler mi. Nasıl fark edilmeden yükselip, itibar sahibi oldular?"


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar