Abdullah Erin kimdir? AKP Mardin Belediye Başkan adayı nereli ve kaç yaşında?

Abdullah Erin kimdir? AKP Mardin Belediye Başkan adayı nereli ve kaç yaşında?
Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte partilerin belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. AKP Mardin Belediye Başkan adayı Abdullah Erin oldu. Peki Abdullah Erin kimdir? AKP Mardin Belediye Başkan adayı Abdullah Erin nereli ve kaç yaşında?

Yaklaşan yerel seçimlere doğru AK Parti'nin belediye başkan adayları belirlenmeye devam ediyor. Açıklanan isimler arasında yer alan Mardin Belediye Başkan adayı Abdullah Erin'in biyografisi merak konusu oldu. Peki Abdullah Erin kimdir? AKP Mardin Belediye Başkan adayı Abdullah Erin nereli ve kaç yaşında?

ABDULLAH ERİN KİMDİR?

Abdullah Erin, 1969 yılında Mardin'in Gölbaşı ilçesinde dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini 1986 yılında tamamlayan Erin, ardından 1991 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden ikincilikle mezun olmuştur.

1992 yılında kazandığı Kaymakamlık sınavıyla meslek hayatına başlayan Abdullah Erin, kaymakam adaylığı döneminde İngiltere'de genel İngilizce ve sosyal politika üzerine çalışmalar yapmış, uluslararası deneyim kazanmıştır. Tefenni Kaymakamlığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Erin, Gülşehir, Doğanşar ve Bayburt gibi şehirlerde vali yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

Abdullah Erin, özellikle Şırnak Vali Yardımcısı olarak Habur Gümrük Kapısı'nda yaptığı iyileştirmelerle dikkat çekmiş ve ilgi görmüştür. Mardin Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Erin, kariyeri boyunca edindiği deneyimlerle bilinirlik kazanmış bir isimdir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar