ABD'nin en ünlü caddelerinde nereye baksan Türkiye ile ilgili bu ilanları görüyorsun

ABD'nin en ünlü caddelerinde nereye baksan Türkiye ile ilgili bu ilanları görüyorsun
Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, New York'taki Times Meydanı'ndaki dijital panolarda yayınladığı mesajla Türkiye'ye yatırım davetinde bulundu.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Türkiye’nin Birleşmiş Milletler ve Türkiye Başkonsolosluğu nezdindeki daimi misyonuna ev sahipliği yapan gökdelen New York Türk Evi’nde ofis açmıştı. Bugün ise dünya çapında yaptığı Türkiye için yatırım daveti ile gündem oldu.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi New York’un Times Square olarak bilinen meşhur meydanında bulunan ekranlar aracılığıyla "Invest in Türkiye" mesajını yayımlayarak tüm dünyaya çağrıda bulundu ve Türkiye için yatırım daveti yaptı.

ekran-goruntusu-2018.png

Shiftdelete'de yer alan habere göre, Mesajlar, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu dolayısıyla şehrin dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırladığı haftada 3 gün boyunca düzenli aralıklarla gösterildi.

ekran-goruntusu-2019.png

Bu çalışma ile neyin hedeflendiği noktasında Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi konuyu şu sözlerle açıkladı:

“Dünyanın içinden geçtiği tüm belirsizlikler, kırılganlıklar, dalgalanmalar ve istikrarsızlıklara rağmen Türkiye büyümeye devam ediyor; bölgesel güç odağı ve küresel diplomasinin/ticaretin oyun kurucu önemli bir aktörü olmayı sürdürüyor.

Dayanıklı ve hızlı büyüyen ekonomisiyle Türkiye, sürdürülebilir uluslararası doğrudan yatırımlar (UDY) çekmek için yatırımcı dostu politikalar ve geniş yetenek havuzunun yanı sıra Avrupa, Asya ve Afrika’nın kesiştiği noktada küresel pazarlara erişim sunuyor.”

ekran-goruntusu-2020.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar