ABD’li şirketin CEO’su Sanjay Shah feci şekilde can verdi!

ABD’li şirketin CEO’su Sanjay Shah feci şekilde can verdi!
ABD'li teknoloji şirketi CEO'su Sanjay Shah, şirketinin yıl dönümü kutlamaları sırasında yaşanan feci bir olay sonucu 15 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

ABD merkezli teknoloji şirketi Vistex'in yıl dönümü kutlamalarında yaşanan feci olay, şirketin CEO'su Sanjay Shah'ın 15 metre yükseklikten düşmesiyle gündemi sarsmış durumda.

Etkinlik sırasında sahnenin üstüne kurulan platformda konuşma yapacak olan Shah ve diğer üst düzey yönetici Vishwanath Raju Datla, kafes benzeri yapıyı taşıyan halatlardan birinin kopması sonucu yere çakıldı.

2-003.jpg

Bu trajik olay sosyal medyada hızla yayılarak büyük bir üzüntü yaratmıştır.

Olayın ardından Shah ve Datla hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak Shah'ın aldığı yaralar nedeniyle kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi. Datla'nın ise durumunun ciddiyetini koruduğu ve tedavi gördüğü açıklandı.

3.webp

Vistex, etkinliği organize eden şirket hakkında şikayette bulunurken, yerel yetkililer de olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Hem iş dünyasında hem de sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu trajik olay, etkinlik güvenliği konusunda daha fazla dikkat ve önlemin alınması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi.

ekran-alintisi.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar