ABD bu cinayeti konuşuyor... 23 yaşındaki Lizbeth Flores dişleri sökülerek öldürüldü!

ABD bu cinayeti konuşuyor... 23 yaşındaki Lizbeth Flores dişleri sökülerek öldürüldü!
23 yaşındaki iki çocuk annesi kadın, 9 Ağustos'ta erkek arkadaşını ziyarete gittikten sonra 11 Ağustos'ta dişleri sökülmüş bir şekilde ölü bulundu.

Korkunç cinayet! tüm dişleri sökülerek…

İki çocuk annesi olan Lisbeth, 9 Ağustos'ta Teksas Brownsville'den Meksika'nın Matamoros kentine, erkek arkadaşını ziyarete gittikten sonra 11 Ağustos'ta ölü bulundu. Lizbeth, annesine o gece Teksas'a döneceğini söylemişti. Kızından haber alamayınca endişelenen annesi María Rubio, ertesi gün Brownsville polisine kızının kayıp olduğunu bildirdi. Polis 11 Ağustos'ta Lizbeth'in cesedini buldu ve  kafatasının bir kısmının çıkarıldığını, dişlerinin zorla söküldüğünü belirtti. KBYV'nin bildirdiğine göre, vücudu ağır şekilde yaralanmış ve olay yerinde bulunan bir taşla dövülmüştü.

Meksikalı bir hükümet yetkilisi, yerel basına yaptığı açıklamada genç kadının cesedinin bir inşaat sahasının yanındaki çimenlik alanda bulunduğunu söyledi.Yerel basında çıkan haberlere göre Lizbeth, sık sık Meksika'daki erkek arkadaşını ziyaret ediyordu.

Lizbeth'in annesi Telemundo: "Bir çocuğu kaybetmek, kalbinizin parçalanması gibidir. Kızıma yaptıkları için çok üzülüyorum. Onu o halde bıraktıklarını düşünmek bana acı veriyor. O sırada kızımın çektiği acıları düşünmek benim de canımı acıtıyor." Şeklinde konuştu.

Brownsville Polis Departmanı, Lizbeth'in davasıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar