A Haber'de Meral Akşener'e çirkin hakaret! İYİ Partililer kanal binasının önünde Onur Erim'e ateş püskürdü

A Haber'de Meral Akşener'e çirkin hakaret! İYİ Partililer kanal binasının önünde Onur Erim'e ateş püskürdü
Siyaset bilimci Onur Erim'in, A Haber canlı yayınında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik "Teröriste eli değmemesi mühim değil, başka şekilde değmiştir" ifadelerini kullanması çok sert tepkilere yol açarken, İYİ Partililer Turkuvaz Medya Grubu'nun Eyüpsultan'daki binasının önünde toplanarak kanal yönetimi ve Onur Erim'e tepki gösterdi.

İYİ Parti, A Haber yayınına yorumcu olarak katılan siyaset bilimci Onur Erim''in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''i hedef alan sözlerine tepki gösterdi.

HDP''nin cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı''nın adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nu destekleme karanının değerlendirildiği yayında sunucu Merve Türkay, "Diyor ki Meral Hanım, ''Benim elim teröristin eline bugüne kadar değmedi vallahi de billahi de'' dedi. Seçmeni ikna edici bir açıklama mı sizce" sorusunu yöneltti.

Onur Erim ise "Eli değmemesi çok mühim değil başka bir şekilde değmiştir, bilemem" ifadelerini kullandı.

"BU AHLAKSIZLIK VE TERBİYESİZLİK YANINIZA KALMAYACAK"

Erim’in skandal ifadeleri sonrası İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Yıldırım, "Tüm İstanbul il teşkilatımızı, Genel Başkanımıza dil uzatan Onur Erim denen terbiyesize haddini bildirmek üzere A Haber önünde yapacağımız basın açıklamasına çağırıyoruz. Bu ahlaksızlık, terbiyesizlik yanınıza kalmayacak! Hesap vereceksiniz!" ifadelerini kullandı.



 

Coşkun Yıldırım''ın açıklamasının ardından İYİ Partililer, A Haber binası önünde toplandı ve Onur Erim''in sözlerini protesto etti.

"ŞEREFSİZİ ÇOK YAZIP ÇİZMEYE GEREK YOK"

Erim''in çirkin sözlerine yönelik bir tepki de İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır''dan geldi. 

Dikbayır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Onur Erim şerefsizi, çok yazıp çizmeye gerek yok. Bu akşamı da sakın unutma... Ben unutursam da kanım kurusun!" sözlerine yer verdi. 



"O ÇİRKİN SÖZLERİNİZİ VE HAKARETLERİNİZİ TARİHE GÖMECEĞİZ"

Olay hakkında bir tepki de eski İYİ Parti İstanbul İl Başkanı ve İYİ Parti Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu''dan geldi. Kavuncu, Twitter hesabından Erim''in iftirasını alıntılayarak "Biz milletimizle tarih yazacağız; seni, senin zihniyetindekileri, o çirkin sözlerinizi, hakaretlerinizi de tarihe gömeceğiz!" dedi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar