9 yıl sonra reyting rekoruyla ekrana geri döndü! Özgü namal’ın Kızıl Goncalar dizisinden alacağı ücret dudak uçuklattı

9 yıl sonra reyting rekoruyla ekrana geri döndü! Özgü namal’ın Kızıl Goncalar dizisinden alacağı ücret dudak uçuklattı
Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan ünlü oyuncu Özgü Namal, yeni dizisi Kızıl Goncalar’dan ne kadar alacağı ortaya çıktı.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Özgü Namal, yeni projesi Kızıl Goncalar ile televizyon ekranlarına geri dönüş yapıyor. 9 yıl aradan sonra seyirci karşısına çıkacak olan Namal, iddialara göre yeni dizisi için aylık belirli bir ücret alacak.

Kurtlar Vadisi'ndeki Elif karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu, şimdi Özcan Deniz'le birlikte başrolü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisindeki performansıyla izleyicileri kendine hayran bırakıyor.

Özgü Namal'ın yeni dizisinden alacağı aylık ücret, iddialara göre 2 milyon 800 bin TL olacak. Dizinin ilk bölümünde tesettürlü bir karakterle karşımıza çıkan Namal, seyircilerden tam not aldı.

Ünlü oyuncu, Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine hayat verecek. Meryem, kızının mutluluğu için kendi kaderini yaşamamaya çalışan bir kadını canlandıracak ve bu uğurda yaşadığı mücadelede içsel sıkıntılarıyla yüzleşirken, Levent karakteriyle tanışarak hayatının farklı bir boyutunu keşfedecek.

ÖZGÜ NAMAL KİMDİR

Özgü Namal, 1978'de Üsküdar'da dünyaya gelmiş; annesi Selanik kökenli emekli bir devlet memuru, babası ise Makedonya kökenli emekli bir tüccardır. Tiyatro kariyerine Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla başlayan Namal, Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Kariyerindeki parlak dönemlerden biri olan Kurtlar Vadisi dizisindeki Elif Eylül karakteriyle tanındı. Ayrıca Kiralık Oyun adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri'nde yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal-komedi kadın oyuncusu seçildi. Namal, 2014-2015 sezonunda Yetenek Sizsiniz Türkiye programında jüri üyeliği yaptı.

Kariyerine ara vererek çocuk sahibi olan ünlü oyuncu, 2014 yılında Ahmet Serdar Oral ile evlendi ve 2 çocuk sahibi oldu. Maalesef, 6 Ekim 2020'de eşi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar