9 yaşındaki kızını öldüren anne hakkında yeni gelişme

9 yaşındaki kızını öldüren anne hakkında yeni gelişme
Hatay'ın İskenderun ilçesinde 9 yaşındaki korumasız kızını bıçaklayarak ölümüne neden olan Bahar Berberci S (33), ardından intihar teşebbüsünde bulunmuştu. Ekipler tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan kadının hayatını kaybettiği açıklandı.

Olay, Hatay''ın İskenderun ilçesinde Çay Mahallesi''nde dün bir apartmanın ikinci katında yaşandı. Alınan bilgilere göre, yalnız yaşayan 33 yaşındaki Bahar Berberci S, psikolojik sorunları nedeniyle geçirdiği cinnet getirerek kızı Elif Eylül S''yi (9) bıçakla kalp bölgesinden yaraladı. Kanlar içinde kalan küçük kızın annesi, aynı bıçakla bu kez kendisini vücudunun çeşitli bölgelerinden yaraladı. Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine yönlendirilen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı kadının asit olduğu tahmin edilen bir sıvı içtiğini de belirledi.

Yaralı kadın ve kızı İskenderun Devlet Hastanesine kaldırdı. 9 yaşında olduğu öğrenilen Elif Eylül S, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamazken, aynı hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırılan anne Bahar Berberci S. de aynı şekilde yaşamını yitirdi. (AA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar