8 ilde 'Narkogüç' operasyonu: 36 şüpheli yakalandı

8 ilde 'Narkogüç' operasyonu: 36 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imal eden ve satan zehir tacirlerine yönelik 8 ilde düzenlenen “Narkogüç-38” operasyonunda 1 ton 719 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini belirterek, 36 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde uyuşturucu madde imal eden ve satan kişilere yönelik gerçekleştirilen "Narkogüç-38" operasyonunu duyurdu. Operasyonda toplamda 1 ton 719 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 8 ilde toplam 36 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gençlerin ve ülkenin geleceğini tehdit eden uyuşturucu tacirlerine karşı yürütülen operasyonun detaylarını paylaştı. Beşiktaş ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 33 kilogram kristal metamfetamin, 116 kilogram sıvı halde metamfetamin, 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemelere el konuldu. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda ise 1 ton 480 kilogram esrar ile bin 700 kök kenevir ele geçirildi ve 1 zehir taciri yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

Yerlikaya, operasyonun gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirlerine karşı sürdürüleceğini ve her an takip edildiklerini belirterek, bu tür suçlara göz açtırmayacaklarını vurguladı. Operasyonun ülke genelindeki diğer illerde de başarılı bir şekilde devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar