70 yaşındaki kadını darp ettiler: Kütahya'da seçim çalışması yapan CHP'lilere saldırı

70 yaşındaki kadını darp ettiler: Kütahya'da seçim çalışması yapan CHP'lilere saldırı
Kütahya'da kurulan Perşembe pazarında broşür dağıtan CHP üyeleri saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayanların arasında 70 yaşında kadınların da olduğu bilgisi geçildi.

Cumhuriyet’ten Cengiz Karagöz’ün aktardığına göre, Kütahya'da kurulan Perşembe pazarında broşür dağıtan CHP üyeleri saldırıya uğradı.

Saldırgan grup CHP heyetinin broşürleri yırtıp aralarında 70 yaşında kadınların da bulunduğu heyete saldırdı. Söz konusu saldırıda iki kişi yaralandı.

efeb9504-94ce-4d57-847e-aa93551362a5.jpg

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, saldırıda yaralanan iki kişinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

7ff60607-36ae-44a6-b6f8-b70ce1e96818.jpg

Fazıl Kasap yaptığı açıklamasında şunları aktardı:

“Kadın kollarımız pazar yerinde seçim çalışması yürütüyordu. Pazarcı olduğu öne sürülen iki kişi üyelerimize broşürleri dağıtmaması gerektiğini söyleyerek sert ithamlarda bulunmuş. Daha sonra standa saldırmışlar. İki kadın üyemizi de darp etmişler. Saldırıya uğrayan kadınlardan biri 70 yaşında. Özgür ve demokratik bir ortamda tanıtım yapmamıza engel olup kadın üyelerimize saldırdılar. Hem demokratik haklarımızı gasp edip hem de kadına şiddet uyguladılar.”

CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz'ın katıldığı saldırıyı kınayan basın açıklamasına da saldırı girişiminde bulunulduğu öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar