70 yaşındaki adam, kadın komşusuna yumruklarla saldırdı

70 yaşındaki adam, kadın komşusuna yumruklarla saldırdı
Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 70 yaşındaki bir şahıs, komşusu Hanife Ger'i öldüresiye dövdü.

Darp görüntülerinin paylaşılmasıyla ortaya çıkan olay bir anda sosyal medyada gündem oldu. DHA’da yer alan habere göre, evleri yan yan olan iki komşu evin önüne çöp atma meselesi yüzünden tartıştı.

Tartışma sonrası Hanife Ger, erkek komşusundan şikayetçi oldu. Eline şikayet kağıdı ulaşan 70 yaşındaki adam bunun üzerinde daha da sinirlenerek komşusu ile yeniden tartışmaya başladı.

Öfkeli adam karşısındaki kadını defalarca yumruklayarak öldüresiye dövdü. Yumrukların şiddeti ile evin duvarına ve demir kapısına çarpan kadını adamın elinden kızı kurtardı.

 

 “BENİ TAŞLA EZMEK İSTEDİ”

Hastanede olayı anlatan Hanife Ger, "Peş peşe çok kuvvetli vurdu. Belime, yüzüme vurdu. Hızını alamayarak eline taş aldı. Beni taşla ezmek istedi. Sonra kızım yetişti. Kızımı da darbetti. Taşı ona mı vursam buna mı vursam diye bir düşündü. Sonra kızım 'Kamera çekiyor, seni şikayet edeceğim' dedi. Bunun üzerine geri çekildi. Şikayetçi olduk" dedi.

“BİR ANNEME BİR BANA DOĞRULTTU”

Annesini kurtarmak için araya giren Kadriye Ger ise, "Sesleri duyunca hemen dışarıya koştum. Annemi dövüyordu. Ayırmaya çalıştım, sonra bana karşı da bir girişimde bulundu. Geri çekildiğim için denk gelmedi. Sonra yere eğilip taş aldı. Bir anneme, bir bana doğrulttu. Ben 'polisi arıyorum' deyince geri çekildi. O şekilde sonlandı" diye konuştu.

sinem-kadriye.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar