7 ilde 15 ayrı suç işlemişti! Hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

7 ilde 15 ayrı suç işlemişti! Hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
7 ayrı ilde 15 farklı suç işleyen ve toplam 33 yıl hapis cezası bulunan 36 yaşındaki İsmail Köksal, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan 1 aylık takip sonrası yakalandı.

Antalya, Artvin, Diyarbakır, Tokat, İstanbul, Manisa ve Zonguldak illerinde toplam 15 ayrı suç işleyen İsmail Köksal’ın memleketinde olabileceği bilgisi alınması sonrası İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Erbaa ilçesinde özel ekip topladı. JASAT timi ile yapılan ve 1 ay süren takip sonrası Köksal ilçedeki bir akaryakıt istasyonunda yakalanmış oldu.

33 YIL HAPİSLE ARANIYORDU

Köksal’ın kendisini kamu görevlisi ya da banka, sigorta, kredi kurumu çalışanı olarak tanıtmak suçları dışında bu kuruluşlarla ilişkili olduğunu söyleyip bilişim sistemleri banka, kredi ve kurumları araç olarak kullanarak dolandırıcılık, cebir, tehdit gibi suçları da bulunuyordu.

Ayrıca hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, bıçak ya da diğer farklı aletleri izinsiz olarak satma, hakaret, kadına karşı tehdit, kişilerin huzur ve sükununu bozma, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ya da bunları yaymak gibi pek çok farklı suçtan toplam 33 yıl, 2 ay 10 gün hapis cezası bulunuyordu. Jandarmada yapılan işlemler sonrası Köksal, adliyeye sevk edildi ve cezaevine gönderildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar