6'lı Masa görüşürken İYİ Parti'den aday açıklaması geldi!

6'lı Masa görüşürken İYİ Parti'den aday açıklaması geldi!
6 muhalefet partisinin oluşturduğu 6'lı Masa şu sıralarda 12. toplantısını gerçekleştirirken, bir televizyon yanına katılan İYİ Partlili Uğur Poyraz'dan dikkat çeken aday açıklaması geldi.

Tüm Türkiye''nin takip ettiği 6''lı Masa''nın 12. toplantısı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu''nun ev sahipliğiyle Saadet Partisi Genel Merkezi''nde devam ediyor.

Bu toplantı devam ederken Habertürk canlı yayına katılan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz''dan dikkat çeken bir aday açıklaması geldi.

AKŞENER''İN ISRARCI OLDUĞU KONU

Programda kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Poyraz, İYİ Parti''nin adaylık hakkındaki beklentisini belirtirken, Meral Akşener''in başından bu yana ortak aday çağrısı yaptığını yineledi.

Habertürk TV’de Mehmet Akif Ersoy’un canlı yayınına bağlanan Poyraz, Genel Başkanımız ‘tek aday’ konusunda ısrarcı.” dedi.

2 MART İŞARET EDİLMİŞTİ

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 6''lı masanın 2 Mart''taki buluşması hakkında açıklamalarda bulundu. Zorlu, "Aday ismi 2 Mart''ta belli olacak" dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu, "Milletimiz müsterih olsun, 2 Mart''ta Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanını belirleyecek, bu iradeyi gösterecek ve en kısa zamanda da bu iradenin ortaklaşmasıyla bunu milletimizle paylaşacağız" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar