60 bin TL'si olanlar dikkat! TOKİ açıkladı... Ev sahibi olabileceksiniz

60 bin TL'si olanlar dikkat! TOKİ açıkladı... Ev sahibi olabileceksiniz
Ev sahibi olmak isteyen orta sınıf gelire sahip vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama da TOKİ den geldi. TOKİ ve Bakanlıklardan yapılan açıklamada, ortama daire fiyatları da ortaya çıktı. İşte detaylar…

60 BİN TL YE EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE GÜZEL HABER GELDİ!

Toplu konut projesine dair kura ve ödemeler devam ederken, milyonlarca vatandaş ev sahibi olmak için ellerinden geleni yapmaya gayret ediyor. TOKİ ve Bakanlıkların ortaklaşa hazırladığı 250 bin kişilik konut projelerine dair merak edilenler sonunda yanıt buldu. Toplu konut projesi kapsamında 3+1 daire fiyatlarını duyanlar ise adeta şoke oldu. 

TOKİ, TOPLU KONUT PROJESİNE BAŞVURU 23 OCAK’TA BAŞLIYOR!

TOKİ tarafından sunulan konut projesine başvuru tarihi 23 Ocak 2023 te başlıyor. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların başlangıç tarihi itibariyle sadece 5 gün vakti olacak. 

Kura ise başvuruların kapanmasının hemen ardından 3 Şubat 2023 tarihinde yapılacak. Toplu konut projesine dahil olup, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için bu süreç adeta bir fırsat olacak. 

Orta gelirli vatandaşın cebine hitap edecek, 3+1 evlerin ortalama 600 bin TL civarında olması ve peşinat tutarının sadece ev satış fiyatının onda biri, ortalama 60 bin TL olması ise milyonlarca vatandaşı umutlandırdı. Ödeme seçeneklerinin ise piyasa şartlarına kıyasla beklentileri karşıladığını söylemek de mümkün.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar