6 yaşındaki çocuğa istismarda 3 isim için tutuklama talebi

6 yaşındaki çocuğa istismarda 3 isim için tutuklama talebi
Ülke gündemine bomba gibi düşen 6 yaşındaki çocuğun istismar edilmesi olayında yeni bir gelişme yaşandı. Olaya ilişkin 3 isim için tutuklama talep edildi.

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA İSTİSMARDA YENİ GELİŞME!

6 yaşındaki kız çocuğunun istismarıyla ilgili olayda yeni bir gelişme yaşandı. Olayda ilgili tutuksuz sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatıma Gümüşel hakkında H.K.G.’nin avukatı tutuklama talep etti.

İsmailağa Cemaati''ne bağlı Hiranur Vakfı kurucusunun 6 yaşındaki kızını, imam nikahıyla evlendirdiği ve çocuğun cinsel istismara uğradığı açılan davayla ortaya çıktı.

İstanbul Anadolu Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlanırken, 3 sanık için 27''şer yıl hapis cezası istendi. H.K.G.''nin evlendirildiği K.İ. için cinsel saldırı suçundan ceza istendi. Baba Baba Yusuf Ziya Gümüşel, anne Fatma Gümüşel ve evlendirildiği K.İ. tutuksuz yargılanıyor.

6 yaşındaki kız çocuğunun istismarıyla ilgili tutuksuz sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatıma Gümüşel hakkında H.K.G.''nin avukatı tutuklama talep etti.

Yusuf Ziya Gümüşel''in 6 yaşında kızı H.K.G.''yi 29 yaşındaki Kadir İstekli ile dini nikahla evlendirdiği iddialarına ilişkin iddianame geçtiğimiz günlerde kabul edildi. İlk duruşma 22 Mayıs´da görülecek. İddianamede Kadir İstekli hakkında 30 yıldan az olmamak, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında da 18 yıldan az olmamak kaydıyla hapis cezası istendi. Olayla ilgili H.K.G.´nin avukatı tarafından tutuksuz sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatıma Gümüşel hakkında tutuklama talep edildi. H.K.G.´nin avukatı ayrıca dosyaya da gizlilik kararı verilmesi istedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar