6 Şubat’taki depremleri 3 gün önce bilmişti: Deprem Kahini 48 saat içinde büyük deprem olacak ülkeyi açıkladı

6 Şubat’taki depremleri 3 gün önce bilmişti: Deprem Kahini 48 saat içinde büyük deprem olacak ülkeyi açıkladı
6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkım yaratan depremleri, günler öncesinden bilen Deprem Kahini Frank Hoogerbeets, 48 saat içinde deprem beklenen ülkeyi açıkladı. İşte kritik açıklama…

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremi 3 gün önce bilerek nokta atışı yapan Deprem Kahini Frank Hoogerbeets, 48 saat içinde Pakistan'da büyük bir deprem olacağını iddia etti.

Hollanda'da kurucusu olduğu "SSGEOS" isimli araştırma grubu ile çalışmalarını sürdüren Hoogerbeets’ın iddiası ülkede panik yarattı.

pakis.jpg

Deniz seviyesindeki atmosferde elektrik akışını inceleyen SSGEOS, olası bir depremin meydana gelebileceğini belirtti. Kurum, Pakistan'daki fay hattı üzerinde elektrik yoğunluğunun çok yüksek olduğunu öne sürdü. Pakistan Meteoroloji Dairesi ise iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

oi.jpg

3 ŞUBAT'TA KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMİ BİLDİ

Hoogerbeets, Kahramanmaraş merkezli depremlerden 3 gün önce( 3 Şubat) sosyal medya hesabında yaptığı şu paylaşımla depremi bilmişti: Er ya da geç bu bölgede (Güney-Orta Türkiye, Ürdün, Suriye Lübnan) 7.5 deprem olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar