540 milyon liralık dev tesis!

540 milyon liralık dev tesis!
Liverpool yeni antrenman tesislerine önümüzdeki ay geçiyor. İngiliz ekibinin yeni tesisleri 50 milyon sterline mal oldu.

Liverpool önümüzdeki ay Kirkby'deki yeni antrenman tesislerine taşınıyor. Tarihi Melwood tesislerinden taşınmanın geçen sezonunda olması planlansa da pandemi nedeniyle çalışmalar sarkmıştı.

uioluioli.jpg

Melwood'u yaklaşık 10 milyon sterline satan Liverpool, öngörülemeyen koşullar nedeniyle 2020-21 sezonunu da tesislerinde kalabilir şeklindeki maddeyi kullandı. 

uioio.jpg
Jürgen Klopp taşınamnın devre arasına kalmaması ve milli arada gerçekleşmesini istedi ve Liverpool yönetimi karar aldı. 8 Kasım'daki Manchester City maçının ardından Liverpool, 60 yıl sonra başka bir tesise geçiş yapacak.

yioyi.jpg

2015'te Liverpool'un başına geçen Klopp, A Takım ile genç takımların birlikte olmasının kulüp açısından daha iyi olacağını kulüp sahiplerine iletmişti.

 

oio.jpg

Fenway Sports Group bu fikre sıcak bakınca Eylül 2018'de çalışmalar başladı ve nihayet sona erdi.

tuiklui.jpg

Liverpool'un yaklaşık 50 milyon sterline mal olan yeni tesislerinde iki spor salonu, büyük bir kapalı spor salonu, yüzme havuzu, hidroterapi merkezi, özel televizyon stüdyoları, basın toplantısı bölümleri bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar