5 bin liralık ikramiyeyi sadece çalışmayan emekliler almayacak: Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran açıklama geldi

5 bin liralık ikramiyeyi sadece çalışmayan emekliler almayacak: Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran açıklama geldi
Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren 5 bin liralık ikramiye ile ilgili heyecanlandıran yeni bir açıklama yapıldı. İşte tüm detaylar...

Çalışmayan emekliler için bir defaya mahsus verilecek olan 5 bin liralık ikramiye ile ilgili milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı.

p2.jpg

AKP'ye yakınlığıyla bilinen bir isim olan TGRT Haber sunucusu ve Gazeteci Cem Küçük, canlı yayında çalışmayan emeklilere verilecek olan 5 bin TL'lik ikramiye için yeni bir düzenleme yapıldığını açıkladı.

p1.webp

Gazeteci Cem Küçük, çalışmayan emekliler için bir defaya mahsus olarak getirilecek düzenleme kapsamında verilecek olan 5 bin TL'lik ikramiye hakkında açıklamalarda bulundu.

p3.jpg

AKP ekonomisi, öncelikle 5 bin TL gibi cüzi bir rakamı çalışmayan emeklilere sunarak büyük bir tepki çekmiş, daha sonra ise çalışan emeklileri bu düzenlemenin dışında bırakarak geniş çaplı eleştirilere neden olmuştu.

emekli2.jpg​​​​​​​

Bu durumun ayrımcılık ve haksızlık olduğunu vurgulayan TGRT Haber sunucusu Cem Küçük, çiftçi emeklilere yönelik önemli bir haber verdi.

para14.jpg​​​​​​​

SADECE ÇALIŞMAYAN EMEKLİLER ALMAYACAK

Çalışan emeklilerin zaten ihtiyaçları nedeniyle çalıştıklarına dikkat çeken Cem Küçük, "Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak bir defaya mahsus verilecek olan 5 bin TL'lik ikramiyede bir haksızlık yapıldı.

p7.jpg​​​​​​​

Çalışan emekliler ile çalışmayan emekliler arasında ayrım ortaya çıktı. Yani çalışan emekli bu ikramiyeyi alamayacak, ancak çalışmayan emekli alabilecek. Oysa ki çalışanlar zaten ihtiyaçları nedeniyle çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

​​​​​​​para11.jpg​​​​​​​

İKRAMİYE KAPISI ARALANDI

Cem Küçük, çiftçi emeklilere yönelik yapılan düzenleme ile birlikte ikramiye imkanının genişlediğini ifade ederek, "Başlangıçta emekli çiftçiler bu ikramiyeden yararlanamayacaktı.

p5.webp​​​​​​​

Ancak yeni bir düzenleme ile 1,5 milyon çiftçi emeklisi de bu ay içinde 5 bin TL'lik ikramiyeyi alacak" şeklinde konuştu.

p4.webp​​​​​​​

YORUMLAR (71)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
71 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar