Arif Verimli Müge Anlı hakkında çok sert konuştu: Kıymeti yok benim için

Arif Verimli Müge Anlı hakkında çok sert konuştu: Kıymeti yok benim için
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 yıl emek veren ünlü psikiyatr Arif Verimli, katıldığı YouTube programında soruları yanıtladı

ARİF VERİMLİ MÜGE ANLI HAKKINDA ÇOK SERT KONUŞTU: KIYMETİ YOK BENİM İÇİN

Prof. Dr. Arif Verimli, uzun yıllar boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ekranlara geldi. Verimli, geçtiğimiz yıl ani bir kararla programdan ayrılmıştı. Arif Verimli, programdan ayrıldığını “Kimseye kırgın değilim” diyerek duyurmuştu.

Ünlü psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Arif Verimli, Yasemin Özçelik''in sunduğu YouTube programına konuk oldu. Verimli, “14 yıl emek verdiniz Müge Anlı’ya, biz çok üzüldük. Kırgın mısınız?” sorusuna verdiği yanıtla Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ilgili iddialara son noktayı koydu.

"Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Şevki Sözen Bey her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, şunu yaptık, bunu yaptık, hiç dinlemedi arkadaşımız.” diyen Verimli, "Daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı Şevki Sözen mi? sorusuna ise "Valla ikisinin de kıymeti yok benim için." cevabını verdi.

Neler yaşanmıştı

12 Şubat''ta gerçekleşen yayında sevgilisine kaçan Sevgi''nin kocası Davut, "Ben boşanmak istiyorum. Buradan çıkıp kendimi atacağım, ne halleri varsa görsünler" demişti. Bu sözün üzerine de Şevki Sözen, Davut''a "İstersen huzur evinde kalabilirsin. Orada yaşıtlarınla çok eğlenceli vakit geçirirsin ve kıyafetlerin de ütülü olur. Kimseden yardım istemene gerek kalmaz" demişti.

Müge Anlı da Arif Verimli''ye bu konudaki düşüncelerini sormuştu. Verimli de "Ona da Şevki cevap versin. Her şeye cevap veriyor zaten" diye tepkisini göstermişti. Müge Anlı da bu tepkiye şaşırarak "Adam kendi görüşlerini belirtiyor. Ne var ki bunda?" diye karşılık vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar