4 kız kardeşinin nüfusunda aynı baba ismi! Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı

4 kız kardeşinin nüfusunda aynı baba ismi!  Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı
Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'ya konuk olmuştu. Türkiye'nin gündemine oturan bir detay ise Suphiye Orancı'nın dört kız çocuğunun nüfus kayıtlarında babalarının 'Erol' olarak geçmesiydi. Erol'un kim olduğu merak edilirken, Nebioğlu'na gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Metin Akpınar'ın 63 yıl önce Göksel Özdoğdu ile evlendiği, 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olduğunu kanıtlamıştı. Şimdi ise annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçmişti ve Müge Anlı'nın programına katılmıştı.

18714632-728xauto.webp

Programda dikkat çeken bir detay ise Müge Anlı'nın bir izleyicinin belirtmesi üzerine 'Dilara'nın baba adının Erol olduğunu söylemesi ve Duygu Nebioğlu'nun "Hepimizin nüfusunda baba adı Erol yazıyor. Erol diye birini tanımıyoruz" demesiydi.

İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN BİRİ EROL MAHALLENİN DELİKANLISIYDI

Konuyla ilgili bir başka ilginç detay ise Suphiye'nin çocukluk arkadaşı olan ve ismini vermek istemeyen bir izleyicinin, programda şunları belirtmesiydi:

tt.jpg

"Aslında konuşmak istemiyorum ama yine de Duygu için bir şeyler anlatmak isterim. Ben Suphiye'nin çocukluk arkadaşıyım. Suphiye, asil, çok güzel, narin, çok tatlı bir arkadaşımdı benim. Onu seneler sonra bile düşünürdüm, programda görünce bu benim arkadaşım Suphiye dedim. Çok iyi bir kızdı. Kalbindeki iyiliği hiç kaybetmedi. Ama baktım hayat yolunda bayağ savrulmuş. Doğru düzgün bir aile yaşantısı yoktu. Ona sahip çıkan yoktu. Bu sahipsizlik uzun süre sürmüş. Hep bir aidiyet duygusu yaşamak için, bir şeyler yapmış. Erol, mahallenin delikanlısıydı. Onunla bir süre çıktılar. Daha sonra duyduğumuza göre Suphiye'nin çocuğu olmuş. Çocuğu sonra götürüp Erol'un annesine bırakmış. Anne görünce çok sevinmiş. Erol'un ismini nüfusa koyması oradan geliyor diye düşündüm."

640xauto-005.webp

İHBAR MESAJINI YAYINLADI

Duygu Nebioğlu, annesine ulaşmak için her yolu denediği gibi, sosyal medyada aldığı ihbar mesajlarını da paylaştı. Erol adlı kişiyle ilgili gelen bir mesaj, olayı daha da karmaşık hale getirdi: "Kızım … Sitesinde o tarihte lüks restoranı olan Balmumcu'da babasının evi Bebek'te deniz seviyesinde dairesi olan kişi Erol … olabilirmiş. O tarihlerde Erol bekardı…"

640xauto-006.webp

ui-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar