27 Kasım İkizler dolunayı burçları nasıl etkileyecek? İşte burç burç dolunay etkileri...

27 Kasım İkizler dolunayı burçları nasıl etkileyecek? İşte burç burç dolunay etkileri...
27 Kasım'da öğlen saatinde gerçekleşen dolunayın burçlara olan etkileri astroloji severler tarafından sorgulanıyor. İkizler burcunun 4 derecesinde gerçekleşen bu dolunayda pek çok burç önemli derecede etki alacak. İşte İkizler dolunayının burç burç etkileri...

27 Kasım Pazartesi günü öğlen saat 12.16’da İkizler burcunda gerçekleşen dolunayın etkileri astroloji severler tarafından merak ediliyor. Özellikle iletişim, medya, yakın çevre gibi konuların gündeme geleceği bu dolunayda önemli başlangıç ve bitişler olacak. İşte dolunayın burç burç etkileri...


27 KASIM İKİZLER DOLUNAYI'NIN BURÇLARA ETKİLERİ NELER?

KOÇ

Dolunay, hayatınızda iletişim, kardeşler ve yakın çevre konularını gündeme getirebilir. Özellikle bu dönemde tartışmak yerine insanlarla uzlaşmaya çalışmalı ve pozitif yaklaşımlar sergilemelisiniz.

BOĞA

Bu dolunayda maddi konularda bir takım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelirlerinizde değişimler yaşanabilir. İş becerileriniz önemli olurken bu esnada sağlığınıza da özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.


İKİZLER

27 Kasım'daki dolunayda direkt etki alan burç sizsiniz. Yakın çevreniz ve ilişkilerinizle ilgili bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Böyle durumlarda öfkenizi kontrol etmeye ve sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca uykusuzluğa da dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ

Dolunay sizin bilinçaltı evinizde gerçekleşiyor. Bu dolunayda daha çok izole kalmak isteyebilir ve meditasyon gibi konulara yönelebilirsiniz. Bazı sırlar ortaya çıkabilir. Dedikodu ve düşmanlıklara dikkat etmenizde fayda var. Olumlu anlamda ise sizi şifalandıracak psikolojik tedavilere yönelebilir ve bilinçaltınızdaki gizli sorunları çözebilirsiniz.


ASLAN

İkizler Dolunayı, arkadaşlarınızı gündeme getirebilir. Arkadaş çevrenizde önemli elemeler olurken, yeni arkadaşlıklar da edinebilirsiniz. Ayrıca dilek, umut ve hayallerinizle ilgili önemli gelişmeler de yaşanabilir.

BAŞAK

27 Kasım İkizler Dolunayı'nda kariyeriniz ile ilgili önemli değişimler gündeme gelebilir. İş ya da pozisyon değişikliği yapabilirsiniz ya da böyle bir teklif gündeme gelebilir. Toplumsal statünüzde değişimler olabilir.


TERAZİ

27 Kasım İkizler Dolunayı'nda eğitim, üniversite ve kurslar gibi konulara yönelebilirsiniz. Üniversite okuyorsanız eğitim hayatınızda başlangıç ve bitişler olabilir. Uzak akrabalar, yurt dışı ve medya konularında da değişimler yaşayabilirsiniz.

AKREP

27 Kasım'daki İkizler Dolunayı'nda kriz ve maddi konulardan etkiler alabilirsiniz. Eşinizin ve sizin finansal gündeminiz önemli olurken, yüklü miktarda kredi alarak borç altına girmemeye dikkat etmelisiniz.


YAY

27 Kasım'daki İkizler Dolunayı'nda ikili ilişkilerden etki alıyorsunuz. Evlilik ve ikili ilişkilerinizde değişimler yaşanabilir. Bir ortaklığınız bitebilir veya başlayabilir. Aynı şey ilişkileriniz için de geçerli.


OĞLAK

27 Kasım'daki İkizler Dolunayı'nda iş ve rutin hayatınız gündeme geliyor. Rutinleriniz değişebilir veya sağlık için yeni bir tedaviye başlayıp bitirebilirsiniz. Yoga, meditasyon bu dönemde iyi gelebilir. İş temponuz sizi yorabilir. İş değişikliği veya çalıştığınız kuruma yeni kişilerin katılması da mümkün olabilir.

KOVA

27 Kasım'daki İkizler Dolunayı'nda aşk hayatınızdan etki alıyorsunuz. Aşk, eğlence ve çocuklar gibi konular gündemde olurken, eğer çocuğunuz varsa onun hayatında bazı bitişler, yenilikler söz konusu olabilir. Bu sizin aşk hayatınız için de geçerli.

BALIK

27 Kasım'daki İkizler Dolunayı'nda aile ve yuva konularından etki alıyorsunuz. Aileniz ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir ve ev değişikliği de yapabilirsiniz. Evinizde yenileme, tadilat gibi durumlar olabilir. Akrabalarla ilgili gelişmeler de söz konusu olabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar