21 yaşındaki Şenay Ay, otel odasında şüpheli bir şekilde başından vuruldu!

21 yaşındaki Şenay Ay, otel odasında şüpheli bir şekilde başından vuruldu!
İzmir'de Şenay Ay, erkek arkadaşı ile birlikte kaldığı suit otel odasında başından silahla vuruldu. Şüpheli bir şekilde vurulan genç kız, hastanede ölümle pençeleşiyor.

Sabah'tan Fadıl Şendil'in haberine göre, 21 yaşındaki Şenay Ay, İzmir'in Konak ilçesinde erkek arkadaşı Muhammet Sayın ile birlikte kaldığı suit otel odasında başından silahla vuruldu. Hastanede tedavi altına alınan genç kız yaşam savaşı verirken, 25 yaşındaki Sayın gözaltına alındı.

enay2.jpg

Silahın kendisine ait olduğunu kabul eden ancak kız arkadaşının vurulma anında yanında olmadığını söyleyen Sayın çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Genç adam yanında silah taşımasını ise "Çok hasmım var" sözleriyle açıkladı. Korkunç olay geçtiğimiz günlerde İzmir Konak'ta bulunan bir otelde yaşandı. 

enay1.jpg

Şenay Ay adlı genç kız ile erkek arkadaşı Muhammet Sayın, biri erkek biri kadın iki arkadaşıyla otel odasında gece geç saatlere kadar sohbet edip eğlendiler. Arkadaşlarının otelden ayrılmasından bir süre sonra, Muhammet Sayın ve Şenay Ay'ın kaldıkları odadan bir el silah sesi geldi.

enay3.jpg

Ardından Muhammet Sayın, kucağında kanlar içindeki kız arkadaşıyla resepsiyona inerek genç kızın kendisini vurduğunu ve hemen ambulans çağırılmasını istedi. Gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Şenay Ay acilen ameliyata alındı. Ancak hayati tehlikeyi henüz atlatamadı. Genç kız hastanede ölümle pençeleşirken, Muhammet Sayın ise polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde Şenay Ay'ı kendisinin vurmadığını, o sırada banyoda olduğunu ve silah sesini duyarak dışarı çıktığında sevgilisini kanlar içinde bulduğunu söyledi. Genç kızın ve zanlı Muhammet Sayın'ın el svapları alınarak kriminal laboratuvara gönderildi. İfadesinde silahın kendisine ait olduğunu ve hasımları yüzünden taşıdığını da söyleyen Sayın, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

enay4.jpgenay5.jpgmuhammet-sayin.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar