Kız kardeşime neden baktın dedi... Sonu cinayetle bitti

Kız kardeşime neden baktın dedi... Sonu cinayetle bitti
İstanbul'un Kağıthane ilçesinde komşusu Aydoğan Özdemir'e "Kardeşime neden bakıyorsun" diyen Kemal Ç., Özdemir tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Kağıthane'de üniversite öğrencisi Kemal Ç., ailesiyle birlikte, geçtiğimiz perşembe akşamı saat 20.40 sıralarında, Sultan Selim Mahallesi'ndeki evlerinin bulunduğu binanın terasında oturuyordu. Bu sırada iddiaya göre apartmanın arkasından komşuları Aydoğan Özdemir'in kendilerine doğru baktığını gördü. Terasta yanında kız kardeşi de bulunan Kemal Ç., Özdemir'e 'Kız kardeşime neden bakıyorsun' diye sordu. Bu duruma öfkelenen ve alkollü olduğu ileri sürülen Özdemir, elinde bıçakla, Kemal Ç.'nin yaşadığı apartmanın önüne geldi. 

0x0-komsularin-terasta-baktin-kavgasi-cinayetle-sonuclandi-1628414334646-1.jpg

ÇAKIYLA SALDIRIP KAÇTI

İddiaya göre apartmanın bütün zillerine basan ve küfürler savuran Özdemir, Kemal Ç'yi aşağı çağırdı.

0x0-komsularin-terasta-baktin-kavgasi-cinayetle-sonuclandi-1628414318609.jpg

Özdemir, aşağı inen Kemal Ç. ile bıçaklı kavgaya tutuştu. Kemal Ç., Özdemir'i çakıyla yaralayarak kaçtı. Özdemir, aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti. Olay yerinde Özdemir'e ait bıçak bulundu.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kemal Ç.'yi kısa süre sonra gözaltına aldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar