2024’te Türkiye’yi bekleyen en büyük 2 tehlikeyi açıkladı sel ve deprem! Ünlü Astrolog Hande Kazanova 3 tarih verdi!

2024’te Türkiye’yi bekleyen en büyük 2 tehlikeyi açıkladı sel ve deprem! Ünlü Astrolog Hande Kazanova 3 tarih verdi!
Ünlü Astrolog Hande Kazanova ve Aygül Aydın 2024 yılında yaşanabilecek felaketleri açıklayarak tarih vererek uyardı.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova ve Aygül Aydın, 2024 yılında Türkiye'yi bekleyen felaketleri açıklayarak vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı. Yılbaşı öncesi YouTube üzerinden paylaştıkları videoda astrologlar, doğa afetleri ve hava koşullarıyla ilgili dikkat çekici uyarılarda bulundu.

Astrolog Aygül Aydın, 2024'ün Türkiye için doğa afetlerinin başlangıç yılı olabileceğini belirterek depremlere dikkat çekti. Aydın, geçmiş yıllarda yaptıkları tahminlerde yer ve bölge vermenin huzursuzluk yarattığını ifade ederek, bu sefer bölge vermekten kaçındıklarını söyledi. 2024 yılında etkili depremler yaşanabileceğini vurgulayan Aydın, uzmanların beklemedikleri durumlarla karşılaşabileceğini dile getirdi. Aydın, özellikle sağlam olmayan yapılar içinde bulunan vatandaşlara önlem almaları çağrısında bulunarak, "Türkiye bir deprem ülkesi, lütfen tedbirli olalım" dedi.

Aydın, aynı zamanda hortumlar konusunda da uyarılarda bulunarak, "2024'te hayatınızda hiç duymadığınız kadar hortum haberi duyacaksınız. Türkiye'nin iklimi değişiyor, bu konuda dikkatsiz olmamalıyız" diye ekledi.

Astrolog Hande Kazanova ise Mart ayında yaşanacak tutulmanın dolu fırtınalarını beraberinde getirebileceğine dikkat çekti. Kazanova, 25 Mart ve sonrasında olan dönemlerde hava koşullarında dolu, fırtına ve sel riskinin artabileceğini belirterek, vatandaşları bu tarihlerde dikkatli olmaya davet etti.

88888.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar