2022'nin en büyük trafik kazası: Ölü sayısını duyanlar inanamadı

2022'nin en büyük trafik kazası: Ölü sayısını duyanlar inanamadı
Dünyanın en kalabalık ülkesi Çin'de 2022 yılında kaydedilmiş en büyük kazası yaşandı. Sis nedeniyle yaşandığı düşünülen zincirleme kazada 200 araç birbirine girerken, kazada can kaybının tek kişi ile sınırlı kalması dikkat çekti.

2022'NİN EN BÜYÜK KAZASI: ÖLÜ SAYISINI DUYANLAR İNANAMADI!

Çin''in Henan eyaletinin başkenti de olan Çengçou''da yılın en büyük trafik kazası yaşandı.

En az 200 aracın birbirine girdiği kazada onlarca otomobil ve kamyon üst üste çıktı.

Donanımhaber''de yer alan bilgilere göre, Olay bu sabah Zhengzhou kentindeki bir köprüde yaşandı. Kazaya yoğun sis nedeniyle otoyolda görüş mesafesinin 200 metreye kadar düşmesinin neden olduğu bildiriliyor.

Sosyal medyaya düşen fotoğraf ve videolar yaşanan olayın ciddiyetini gözler önüne serdi. Huanghe köprüsünde büyük bir kaosun hakim olduğu görülüyor. Üst üste yığılmış otomobil ve kamyonlar ciddi bir tıkanıklığa neden oldu.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çin basınına göre kaza yerine 11 itfaiye aracı ve 66 kurtarma personeli gönderildi. Kazada bir kişi hayatını kaybederken yaralanan onlarca kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralıların çoğunun araçlarında mahsur kalması kurtarma ekiplerinin işini daha da zorlaştırdı.

TRAFİK DURDU!

Şu anda, Zhengzhou yakınlarındaki köprü kapalı durumda. Hasarlı araçlar henüz kaza mahallinden tahliye edilmedi. Önemli bir geçiş olduğu için bölgede ciddi bir trafik sıkıntısı yaşanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar