2022 yılının en başarılı CEO'ları açıklandı!

2022 yılının en başarılı CEO'ları açıklandı!
Son 12 ayda yapmış olduğu faaliyetlerden kaynaklı büyük başarı elde eden CEO'lar açıklandı. İşte en başarılı CEO'ların listesi...

Yaptıkları çalışmalarla büyük başarı elde etmiş CEO''ların listesi paylaşıldı. İşte dünya çapında adından söz ettiren 2022 yılının en iyi CEO''ları.

BİRİNCİ SIRADA SATYA NADELLA YER ALIYOR

Satya Nadella, 2014 yılında Silikon Vadisi’nin göz bebeği Microsoft’un CEO’su olan ve 2021 yılında Microsoft’un yönetim kurulu başkanlığına getirilen Hint asıllı Amerikalı bir iş insanıdır.

Nadella, yeni ürün serilerini Windows platformuna sorunsuz bir şekilde entegre ederken Microsoft''un yenilik kültürünü başarıyla ileri taşıdı. Bulut hizmetlerini kullanıcılarına kusursuz bir şekilde ulaştırdı.

2. ARVIND KRISHNA: ULUSLARARAŞI İŞ MAKİNELERİ

Arvind Krishna, eski Bulut bilişim donanımını, iş ve BT hizmetleri portföyünü hızla gelişen kusursuz bir yazılım kurgusuyla birleştirerek sadece bu sene, kendi şirketi olan IBM''nin mal varlığını yüzde 50 oranında arttırdı.

3. JANE FRASER: CITI''YI BÜTÜN ÜLKELERE ULAŞTIRMAK

Citi şirketi, müşteri sayısını yıldan yıla yüzde 7 ve yeni müşteri danışmanı sayısını yıldan yıla %5 artışına olanak sağladı. Varlık yönetimi alanında pazar payını artırdı.

4. DAVE CALHOUN: UZUN SÜREDEN SONRA TEKRAR AYAKLANDI!

Dünya çapında başta uçak, helikopter, roket, uydu, telekomünikasyon ekipmanları ve füzeler tasarlayan ve üreten The Boeing Company şirketinin başkanıdır.

Nakit akışı , 2022''de 2 milyar dolar, 2023''te 3-5 milyar dolar ve 2025''e kadar 10 milyar dolar olarak öngörülen serbest nakit akışı oluşacağı öngörülüyor.

5. GREG HAYES: RUSYA UKRAYNA SAVAŞI

Rusya''nın Ukrayna işgali sonra savunma sistemlerine olan ihtiyacın artması doğrultusunda savunma sanayi şirketleri şirket gelirlerini yüzde 50 oranında arttırmayı başardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar