2022’de en çok konuşulanlar! Gülşen, Hadise ve dahası...

2022’de en çok konuşulanlar! Gülşen, Hadise ve dahası...
2022 senesine damga vuran isimler arasında ilk sırada Hadise, ünlü şarkıcının ardından ise Gülşen geliyor. Hem özel hayatlarıyla hem sahne tarzlarıyla hem de evlilikleriyle magazin dünyasında en çok konuşanlar arasında yer alıyor. Bu iki ismin ardından ise, kimisi evlendi, kimi boşandı, kimisi olay oldu.. İşte 2022 yılında en çok konuşulanları sizin için derledik.

Hem tarzıyla hem de olaylı evliliğiyle magazin dünyasından düşmeyen isim ünlü şarkıcı hadise oldu. Kimselere söylemeden evlenmesi ve bir anda olaylı şekilde boşanmasıyla gündem olan Hadise''nin üstüne bir de Ebru Gündeş''in eski kocası Rıza Sarraf ile mesajlarının ifşa olması ise herkesi şaşırtmıştı. Sahnedeki cesur tarzıyla da akıllarda yer edinen şarkıcı magazin gündeminde en çok konuşanlar arasında ilk sırada yer alıyor.

TARZLAR, AŞKLAR VE EVLİLİKLER

Dans ve sahne kıyafeti deyine kraliçe Gülşen. Ne olursa olsun seksi dansları, iddialı kıyafetleri ve şovlarıyla bu yıla adını yazdırmayı başaran bir diğer isim.

Ece Erken’in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybederken, Ece Erken geçirdiği zor günlerden sonra ekranlara geri döndü.

İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı düğününü herkesten gizli bir şekilde yaptı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum''da ölümden döndü. Ayak tarak kemiklerinde kırıklar tespit edilen Tatlıses, kaza sonrası otomobilinden çıkarıldı ve akşamına da sahneye çıktı.

2022 yılında nafakalar da çok konuşuldu. Cem Yılmaz ve eski karısı Ahu Yağtu çok gerildi. Cem Yılmaz 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edecek.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), ‘kuralları çiğneyerek’ sahaya giren kasap Nusret Gökçe’nin de aralarında olduğu bazı kişilerin Katar’daki Dünya Kupası finalinin ardından sahaya girmesiyle ilgili soruşturma başlattı.

Gülşen sahnede imam hatiplilerle ilgili yaptığı bir şaka sebebiyle gözaltına alındı, tutuklandı, 4 gün hapis yattı, ev hapsi ve yurt dışına çıkış yasağı aldı.

Gülşen''in bu yasakları kalkarken davası devam ediyor.

Onları unutmak ne mümkün. Birbirlerinin tüm kirli sırlarını ortalığa döken Johnny Depp ve Amber Heard davası sonunda bitti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar