2. Uluslararası Tarsus Festivali ikinci gününde de coşkuyla devam etti

2. Uluslararası Tarsus Festivali ikinci gününde de coşkuyla devam etti
Mersin Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ve Tarsus’u festival kentine çeviren ‘2. Uluslararası Tarsus Festivali’ tüm coşkusuyla sürüyor. Festival, ikinci günde de de kentin dört bir yanına yayılarak devam etti.

Gün boyu süren söyleşi, workshoplara katılan katılımcılar, usta yazar, sanatçı ve şeflerle buluştu. Festivalde doyasıya eğlenmek ve dans etmek isteyen katılımcılar da 11 ülkeden gelen ve 300 sanatçıdan oluşan çeşitli halk dansları topluluklarının gösterilerinin tadını çıkarttı.

Festivalde ayrıca, gün boyu yamaç paraşütü etkinliği de gerçekleştirildi. Festival kapsamında düzenlenen bisiklet ve otobüs turları da katılımcıları şehir keşfine çıkarttı. Festivalde stant açan üreticiler de ürünlerini alıcılarla buluşturarak Büyükşehir Belediyesi sayesinde gelir elde etme imkanı yakaladı.
TADEKA Binasında Barış İnce tarafından gerçekleştirilen ‘Edebiyat Atölyesi’ne vatandaşlar yoğun katılım sağladı. Misak-ı Milli Binasında ise Fırat Neziroğlu’nun düzenlediği ‘Şahmeran Dokuma Atölyesi’ne vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar