2 Nisan Survivor kim elendi, dokunulmazlığı kim kazandı?

2 Nisan Survivor kim elendi, dokunulmazlığı kim kazandı?
Survivor All Star'da 2 Nisan 2022 Cumartesi akşamı ikinci gitme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 2 Nisan 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Yokluk adasına kim gitti?
Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu adeta nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Kadınlar mücadelesini Ünlüler takımı kazanırken erkekler mücadelesini kazanan takım ise Gönüllüler takımı oldu. En iyiler mücadelesine kalan dokunulmazlık oyununda 2-0''dan Ünlüler takımı geriye döndü ve skor 2-2''ye döndü. Bayrak yarışına takımların en iyi iki ismi çıktı. Ünlüler takımında Sema-Batuhan, Gönüllüler takımında ise Nisa-Anıl çıktı.
 
Nefesleri kesen mücadele Anıl''ın atışlarda bir tık daha iyi olması sayesinde Gönüllüler takımın oldu. En iyiler mücadelesinde de skor 2-2''ye geldi ve sonuç bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında kazanan Gönüllüler takımı haftanın ikinci dokunulmazlık oyunun sahibi oldu.
 
SURVIVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜ SIRASINDA DUYGUSAL ANLAR
 
Survivor 2022''de haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanan Gönüllüler takımı sevdikleri ile Whatsapp üzerinden mesajlaşma fırsatını elde etti. İlk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanmış ve Gönüllüler takımı eleme adayı olarak Ardahan''ın ismini yazmıştı. Dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandığı için konseye ünlüler takımı gitti.
 
SURVIVOR''DA YENİ DÖNEM VE YOKLUK ADASI
 
Acun Ilıcalı Survivor''daki yeni dönemin detaylarını ve yokluk adasını anlattı. "Bundan sonra dokunulmazlık dört tane olacak. Bundan sonra dördüncü eleme adayını performans birincisi belirlemeyecek. Bu haftadan itibaren aday olan isimler yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı yokluk adası. Yokluk adası şartları şöyle:
 
Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Teknik ekipten hiçkimse olmayacak, eviniz olmayacak, sadece bir battaniye ve siz olacaksınız. 24 saat hiçkimse yok, konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Hiçkimseyle konuşmadan 24 saat geçireceksiniz.
 
Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa takımınıza katılabileceksiniz. Bir avuç pirinciniz olacak ve sınırsız suyunuz olacak. Günün belli vakitlerinde güvenlik kamerasına belli bir işaret yapıp konuşma yapacaksınız. Gece de evsiz birt ortamda o şartlarda yaşayacaksınız.
 

 
Yakınlarda bir yerde sağlık ekibimiz olacak. Biz sizi izleyeceğiz ve herhangi bir tehlike söz konusu değil" dedi.
 
Konseyde yapılan oylamanın sonucu Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor''da 2 Nisan Cumartesi akşamı eleme adayı olarak seçilen ve yokluk adasına giden isim Barış oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar