2 Mayıs Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu

2 Mayıs Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyunu için yarıştı.
Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde yokluk adasıyla ilgili yeni kararı açıkladı. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 2 Mayıs 2022 Survivor''da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor''da dokunulmazlığı kim kazandı?
 
Survivor''da dokunulmazlık oyununda Ünlüler ve Gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Survivor''da dokunulmazlık oyunun ilk turunda kadınlar yarıştı. İlk turu kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu.
 
İkinci turunda ise erkekler yarışı ekranlara geldi. İkinci turu da Gönüllülerin kazanmasıyla beraber dokunulmazlık oyununu alan taraf Gönüllüler oldu. Dokunulmazlığı kazanan takım kahvaltı ödülünü kazandı. Ayrıca özel jet ile alınacak yarışmacılar seyahat etti. Survivor''da Acun Ilıcalı yarışmacıları sevindiren açıklama yaptı. ''Bunun artık kazanını kaybedeni olmaz'' diyen Acun Ilıcalı, takımlara bayram hediyesi verdi. Acun Ilıcalı iki takımın da villada kalacağını aktardı.
 

 
YOKLUK ADASI YOK!
 
Ilıcalı yarışmacıların çok sevindiği bir açıklama daha yaptı. Ilıcalı, "Arkadaşlar bundan sonra yokluk adası yok" dedi ve yarışmacılar sevinç çığlıkları attı. Yokluk adasına en çok giden isimlerden biri olan Evrim büyük sevinç yaşadı.
 

 
Acun Ilıcalı ayrıca şu açıklamalarda bulundu: Şampiyonluk tam olarak 1 Haziran''da başlayacak. Survivor''un gördüğü en yüksek ödüller sizin olacak. Bol bol uçacaksınız. Büyük finale doğru gidiyoruz. Hayatımda bu kadar istekli bir grupla olmadım. Yakın zamanda Yunan Survivor''la birlikte oyunlar olacak.
 
Günün dokunulmazı Ünlüler takımında Sema ve Anıl oldu, Gönüllülerde ise Nagihan ile Atakan oldu. İlk dokunulmazlığı kaybeden mavi takım Evrim''i aday gösterirken, ikinci dokunulmazlığı ise Kırmızı takım kaybetti ve Barış''ı yokluk adasına göndermişti.
 
1 Mayıs Pazar günü oynanan oyun sonrası eleme konseyinde takım oylamasından 5 oy alarak yokluk adasına giden isim Ayşe Yüksel oldu. 2 Mayıs günü dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybettiği için konseye gidildi. Konseyde yapılan oylamada dördüncü eleme adayı Sude oldu.
 

 
Haftanın eleme adayları: Barış, Ayşe, Evrim ve Sude oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar